Изписаха бебето на Джулиана Гани под звуците на арфа и с гурме кетъринг

Под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и новородения ѝ син от болницата.

В специална зала към медицинския комплекс плеймейтката и половинката ѝ Теодор Гецов събраха роднини и приятели, за да ги запознаят с Кай. Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който дори измислил името на братчето си, пише „Телеграф“.

Джулиана, която по образование също е класически музикант, сподели, че неслучайно е избрала именно арфа да звучи на събитието.

Тя припомни, че някога този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и вярва, че хората се възпитават чрез музика. Младата майка сподели пред последователите си онлайн, че се е доверила на брилянтната Анелия Божинова за изпълненията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живее и работи, а преди това е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай.

Първото събитие на Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки приятели на Джулиана, които са собственици на едно от най-известните заведения в Студентски град. За любителите на сладкото имаше необичайни луксозни бонбони, които светят на UV светлина.

Previous post Грешките на жените в леглото, за които мъжете винаги мълчат
Next post Актрисата Силвия Петкова е в болница: Носете си новите дрехи, момчета!