Изписаха Мария Илиева и бебето от болницата, разбра се кой е бащата

Певицата Мария Илиева бе изписана вчера от софийска болница, където роди второ си дете. Изпълнителката се опита да се скрие зад големи черни очила, но бе случайно уловена от телевизионна камера.

Брюнетката се шмугна покрай журналистите доста бързо, но помоли онези, които се бяха озовали случайно в този момент, да не снимат таткото на новородената София, който бе дошъл да посрещне двете си любими жени, пише „Хотнюз“.

Става дума за сина на бившия кмет на София Петър Междуречки, който е покойник и не можа да види внучка си София. Допреди няколко дни Илиева упорито криеше новия мъж до себе си и явно ще продължи да го прави, но за мнозина вече е ясно, че това е именно Александър Междуречки.

Момиченцето е първо дете за 36-годишния Алекс, който доскоро бе един от най-желаните ергени у нас. Уви, вече е зает.

Междуречки произхожда от знатна фамилия – баща му бе един от най-уважаваните градоначалници на столицата, за когото всички си спомнят с особен сантимент. Петър Междуречки е баща на още две деца, освен Александър. Това са неговите по-големи сестри Надежда и Александра. Най-голямата Надежда е адвокат по граждански дела и също се слави с добро име в адвокатските среди.

Алек Междуречки завършва икономика в Хайделберг. Завръща се в България, когато преди 3 години след дълго боледуване почина баща му. Заради силната връзка с майка си Таня, Александър избрал да остане у нас, където да развива собствен бизнес.

Запознава се с Мария покрай общи приятели, и по-точно – певицата Сантра, с която от дълги години е много близък.

Илиева, която по това време е с бебе на ръце от бившия си Георги Михайлов, се влюбва в Алек от пръв поглед. 7-годишната разлика не притеснява Междуречки, а още по-малко певицата, която винаги се е заглеждала по мъже, които са значително по-млади от нея.

Двамата не губят време и скоро Мария забременява. Тя много държи да запази в тайна самоличността му и на изписването на бебето моли журналистите да не снимат таткото. Името му обаче бързо се разпространи в медиите, пише „Шоу.бг“, още при новината, че Мария е родила.

Стана ясно обаче, че новородената наследница на певицата е част от бейби бум в столична болница. За едно денонощие в общинската Първа САГБАЛ „Света София“ са проплакали рекорден брой бебета – 21, съобщиха от лечебното заведение. От 23 до 24 юни в болницата са се родили 14 момченца и 7 момичета. „За 24 часа се сдобихме с цял футболен отбор, с резерви и мажоретки“, шегуват се акушерките в болницата, която тази година отбелязва своя 70- годишен юбилей.

Previous post Диона и Галин се сдобриха и помириха
Next post Руши Видинлиев възпя Мексико