Илиян Любомиров призна защо се е влюбил в Петя Дикова

Писателят Илиян Любомиров си призна, че в началото на връзката си с тв водещата Петя Дикова е бил пленен от нейната известност.

Усмихнатият Илиян не се свени да се нарече егоцентрик, който обича да гледа жена си по телевизията и на кориците на списания. Думите му са изключително силни и не всеки мъж би посмял да ги изрече гласно пред целия свят, пише Шоу Блиц.

„В началото на връзката ни с Пипи много се гордеех, когато тя беше на корицата на списание или на екрана, интервюирайки някоя световна звезда. Защото най-красивото момиче беше избрало да бъде с мен. Какъв егоцентрик съм бил, но децата са най-категоричната победа над егото“, пише Любомиров.

„Затова сега гордостта е по-различна, по-силна. Последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, създаде и разви национална кампания за репродуктивното здраве, засне няколко филма и написа книга. И всичко това, докато е най-добрата майка и муза. Гледам я отново на екрана, отново на корица, свети високо, по-красива от всякога. Моето момиче“, казва по повод нова корица на списание, на която грее неговата най-голяма муза в живота.

Previous post Хилда Казасян разчувства мрежата за загубата на баща си
Next post Делото на Емануела срещу фамозния й ухажор най-после приключи