Имаме новина! Гала става баба на 54 години

Блага вест очаква Гала в най-скоро време, шушука се в Нова тв. Дъщерята на водещата – Мари, вече планира бебе заедно със сина на Джуджи – Константин, с когото живее повече от две години. За новата година двамата си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче – пише в. „Уикенд“.

Според слуховете младата двойка не е избрала случайно татуировка във фирмата на детско краче. Известно е, че това е символ на зараждащия се живот и на бъдещ наследник, какъвто влюбените планират да създадат през 2021 г. Гала е била първата, на която Мари е изпратила снимка с новото си „украшение“. Звездата била очарована, когато го видяла – твърдят запознати.

Мари и Константин са заедно от деца, макар че във връзката им невинаги нещата са вървели по мед и масло. През годините те са се разделяли няколко пъти, но това само им помогнало да осъзнаят, че не могат един без друг. Те решиха да заживеят под общ покрив преди две години и половина, така че вече се познават достатъчно добре, за да могат да планират създаване на собствено потомство. През март Мари ще стане на 24 години. Точно на такава възраст е била и Гала, когато я е родила.

Наскоро Джуджи разкри, че младите мечтаят ва встъпят официално в брак. Кога обаче ще стане това, зависи до голяма степен от развитието на пандемията. Не е изключено и бебето да се появи, преди да са вдигнали сватбата.

Previous post Наш актьор ще снима с Дензъл Уошингтън
Next post Графа: Големите концерти дълго време ще бъдат като химера