Индира Радич прецака Андреа за хит

Андреа се разминала с балкански хит, след като пропаднал неин проект със сръбската попфолк звезда Индира Радич. Бившата пайнерка отказала в последния момент колаборацията, стана ясно от последните ѝ излияния в социалната мрежа. Песента била готова, но когато Андреа я чула, хич не била доволна от крайния резултат, заради което се оттегля.

Сагата не е от скоро, тъй като за дуета между Андреа и Индира Радич се говори още от 2012 г. Тогава бе шумно анонсирано, че певиците подготвят обща песен. Така си и остана, защото повече нищо не се чу за това. Едва сега в разговор с фенове Андреа даде яснота какво се е случило с проекта:

„Не, няма да имам дует с Индира Радич, защото тя доста некоректно постъпи към мен. И се опита да направи песен, в която да заглуши моя глас, а нейният да изпъкне, което беше малко неетично. Още имам песента, отказах да участвам в нея”.

Затова пък Андреа се е сдобрила с Галин тези дни. Двамата влязоха в свиреп скандал през 2019 г. Поводът тогава бе концертът на „Пайнер” в Пловдив. И без разправията на Андреа и Галин, събитието бе доста коментирано, тъй като някои от топ имената на фолк гиганта не се качиха на сцената. Така че включването на Андреа с коментари в социалните мрежи бе допълнение към всеобщото усещане, че концертът не предизвика фурор, както минали години. Тогава Галин скочи да защитава фирмата, като във видео разясни аргументите си, но нито веднъж не спомена името на Андреа.

Певецът изтъкна, че според „колежка, която вече не е част от телевизия „Планета”, концертът ни е бил изключително слаб”. Останал с впечатлението, че едва ли не генерално имало проблем във фолка, по-скоро във фирмата.

Галин предизвика колежката да направи самостоятелен концерт и да видим колко хора би събрала. Андреа веднага реагира с постове и сторита в инстаграм колко хора събирала в дискотеки не само у нас, а и в чужбина, и т.н., спомнят си по-паметливите фенове. Тези дни Андреа се видяла с Галин и надълго и нашироко се обяснили, така че вече проблем помежду им няма. Даже след като блондинката сподели за тази среща, феновете ѝ набързо предположиха, че може скоро да се похвали и с дует с Галин.

„Да, вече сме в перфектни отношения. Изгладихме недоразумението, той ме разбра. Разбра защо тогава така се стекоха нещата. Радвам се, че си оправихме отношенията, защото аз не искам да имам лоши отношения с нито един мой колега… С по-неуважителните въобще не искам да имам каквито и да е”, обяви Андреа. В разговор с почитатели, певицата сподели още, че на никоя своя колежка не завижда, защото смята, че „всеки си плаща цената – било то приятна, било то неприятна.”.

Андреа се изказа и по темата, повдигната неотдавна от Кали. Изпълнителката на ретро хита „4-4-2” призова в свое интервю колегите си да се изявяват с бенд по участия, както правят в Гърция, в Сърбия и в Турция. Така певците ще покажат професионализъм, както и че пеят перфектно на живо, за което има не малко предразсъдъци. Андреа имала желание да пее на живо с бенд, но нямало как да стане.

Според бившата пайнерка подобно начинание би довело до вдигане на цените в заведенията, както и на билетите за вход. Блондинката „имала щастието” да пее с румънски бенд в Турция, което не било никак евтино. „Много е важно е човек да знае къде се намира. Ако искаш да пееш с бенд, трябва да знаеш, че хората трябва да имат възможност да платят този бенд”, завърши мъдро Андреа.