Интервюто на Меган и Хари при Опра с номинация за „Еми“

Интервюто, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха пред Опра Уинфри в началото на март, получи номинация за престижната награда за телевизия „Еми“, предава bTV.

Разговорът бе излъчен ексклузивно по американската Си Би Ес на 7 март, а 24 часа по-късно и по британската Ай Ти Ви. Интервюто ще се конкурира за наградата с четири други предавания, сред които шоуто на Дейвид Летерман по „Нетфликс“ и „Стенли Тучи: В търсене на Италия“.

Ден след излъчването Опра Уинфри сподели, че целият разговор е продължил 3 часа и 20 минути, като впоследствие е бил съкратен до час и 25 минути, за да се вмести в отделеното му ефирно време.

В САЩ интервюто е било гледано от 17 милиона души, а във Великобритания – от 11 милиона. След излъчването в много други държави общата аудитория на предаването е близо 61 милиона.

Принц Хари и Меган Маркъл са съседи на Опра Уинфри в Монтесито, Калифорния, но интервюто не бе заснето в някой от техните домове, а в неназовано имение, което се намира в същия квартал.

Церемонията за връчване на престижните тв награди „Еми“ ще се проведе на 19 септември. Надеждите са това да бъде една от първите церемонии през 2021 г., която ще бъде с минимални ограничения заради пандемията.

В категориите за сериали се очаква най-много статуетки да получат „Историята на прислужницата“ и „Короната“.

Previous post Биляна Йотовска издава тайната на силната воля
Next post Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха