Интригата се заплита: Ето кой още се изправя срещу Лора Крумова

Наесен в БНТ ще ври и кипи след като стана ясно, че в телевизията майка идват свежи водещи и започват нови предавания. Първо се разбра, че певецът Миро става лице на музикално предаване там, а сега БНТ обявиха, че стартира новото предаване – „Говори сега“, с водещ Мая Костадинова, която доскоро бе водеща на неделния блок на Нова телевизия. Тя напусна след скандал часове преди поредния ефир, защото разбрала, че от Нова тв. няма да подновят договора й.

Още тогава стана ясно, че Костадинова, която е близка с шефа на БНТ Емил Кошлуков от ТВ7, ще търси работа при него. В 19 часа през уикенда стартира „БНТ на 60“, а преди него досега вървеше предаването на Люба Пашова, което отново ни срещаше с известни личности и което очевидно не е намерило мяст в програмната схема на БНТ.

Днес стана ясно, че отново ще я гледаме през уикенда с анализи, коментари и интервюта, които ще обобщават българските и световни новини от седмицата. Всяка събота и неделя от 17:00 ч. до 19:00 ч., водещата и авторите в предаването ще срещат зрителите с нови и непознати личности, с хората, от чиито действия зависи съдбата на обикновения човек.

С тематичните рубрики в „Говори сега“ аудиторията ще се запознава с интересните истории на обикновени и необикновени личности. В рубриката „Добре забравеното“ на Дими Стоянович, зрителите ще видят своеобразен паралел между събития, вълнуващи обществото днес и еквивалентите им от близкото минало, пише hotnews.bg. Симона Пейчева е автор и водещ на рубриката „Шампионска среща“, в която ще разговаря с най-атрактивните лица от света на спорта. Вдъхновяващите истории на съвременни успели българи, които с работата и откритията си променят света около нас, зрителите ще видят в рубриката на Мая Костадинова „Отвъд границите“.

От 12.09 стартира единайстият сезон на „Отблизо“ по БНТ 1. Предаването ще е с нов водещ. Титулярът Боряна Граматикова е в очакване на своята първа рожба, заради което отстъпва мястото си на Даниела Лалова.

Previous post Ваня Щерева отслабна до неузнаваемост
Next post Койна Русева се опъна на плажа със своя любимец