Интрига с наградата на Краси Радков от „Капките“, уж я дари на детската болница…

Интрига пламна покрай обещаната награда от шоуто „Като две капки вода“. „Няма кола още. Автомобилът, спечелен от Краси Радков, не е при нас. Не знаем дали се е свързал с изпълнителния директор. Но до нас лекарите не е стигнал никакъв отзвук“, заявиха пред „България Днес“ от столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.

В средата на месец май се проведе финалът на шоуто „Като две капки вода“. Десетото юбилейно издание беше спечелено от актьора Краси Радков. В емоционална реч Радков обяви, че ще дари наградата си – автомобил на детската болница в София.

„Краси Радков не се е отказал да дари наградата си. Все още има намерение да помогне на болницата, но това е един дълъг процес. Първо той трябва да придобие автомобила, след това да го продаде и сумата да бъде дарена, защото на лечебното заведение не му трябва кола, а пари. За Краси Радков е много по-лесно да дари просто автомобила, но те не са заявили това, а знаете, че ние следваме желанието на тези които даряваме“, категорични са пиарите на комика.

Те изразиха надежда, че нещата ще се случат в близките няколко седмици, тъй като твърде много са се проточили. Специализираната болница има спешна нужда от апаратура на обща стойност 75 000 лв., така че каквото и да дари актьорът, все ще е от полза.