Ирен Онтева отново оперира носа си

Топ манекенката от 90-те години Ирен Онтева се подложи на поредна ринопластика. Блондинката си отряза носа за трети път, но не е съвсем сигурно, че е за последен. Тя не беше доволна от обонятелния си орган и го коригира доста преди тези операции да станат масови.

Бившата изгора на Ицо Стоте манекенки изкара няколко години с първата си ринопластика и се подложи на втора, правейки носа си още по-малък и тънък.

От последните ѝ снимки става ясно, че наскоро отново си е резнала носа, който вече е напът да изчезне, пише „Уикенд“. Манекенката, чиято кариера стартира в средата на миналия век е твърде суетна и често се разкрасява. Тя бе и една от първите, сложили силикон в бюста си, но през годините не е увеличавала размера на имплантите си. 48-годишната вече манекенка все още може да се похвали с изкусително тяло и дълги крака.

Поддържа формата си със спорт и много внимава с какво се храни. Тя разбира се няма и ден трудов стаж и цял живот е била обгрижвана от състоятелните мъже до нея и се е разхождала по модните подиуми. Припомняме, че пенсионираната моделка стана майка през 2005 г., когато на бял свят се появи синът ѝ Кристиан, чийто баща е Христо Сираков, с когото Онтева се раздели малко по-късно. Към днешна дата за благополучието ѝ се грижи възрастен италианец.

Previous post Михаела Маринова откровено за паник атаките и невъзможната любов
Next post Самотник №1: Зодията, която най-трудно се сприятелява