Ицо Хазарта с огромно признание за 100 кила

Рапърът Ицо Хазарта, който е фронтмен на най-успешната родна рап банда, изненада почитателите си с признание към друг негов колега, пише Hotnews.bg. Макар и да е смятан за самовлюбен от някои, той буквално хвърли в оркестъра конкуренцията заявявайки им кой е най-добрия в българския хип-хоп и това уви не е той.

Признанието му се случи по време на лайва на „България търси талант“ тази неделя. След представянето на младите изпълнители от групата Street Sounds, които също са рапъри, Хазарта ги посъветва и в същото време изтъкна предимствата на своя колега 100 Кила.

„Момчета, вие сте от Варна, това е града с най-успешните български рап изпълнители. Аз искам да използвам случая да честитя рождения ден на най-успешния български рапър за всички времена – 100 Кила. Знаете ли защо той е най-успешен? Това е нещо, което трябва добре да запомните! Той не спря никога да следва своите мечти.

Продължете да го правите. Няма значение какво ще ви кажа аз или някой друг от журито, просто продължавайте да правите това, което правите и следвайте мечтите си“, призна Христо Петров, както са истинските имена на основателя на „Ъпсурт“.

Previous post Мистър „Минута е много“ с 4 байпаса, случи му се нещо ужасно
Next post Волната пеперуда Кати чукна 44, не е мръднала