И внучката на Катето Евро почете великата Татяна Лолова

Катерина Евро публикува в Инстаграм трогателна рисунка на Татяна Лолова, която разчувства мнозина и вече има над 6500 харесвания.

„Разказах на Кати за теб и тя те нарисува! Обичам те!“ – написа Евро в социалната мрежа, обръщайки се към талантливата актриса, която ни напусна на 22 март вечерта, припомнят от ladyzone.bg.

„За 2021 г. си мечтая да бъда нормална. Пожелавам го на всички, защото това е най-хубавото… Всички мечтаят да бъдат гушнати, а е забранено, така че дано пандемията отмине скоро, за да може да се докоснем. Човешкият допир е нещо много ценно! Всяко същество, кученце, агънце, иска да бъде погалено“ – каза Татяна Лолова в ефира на bTV на 12 януари, когато празнуваше имен ден.

„Кръстена съм на по-голямата сестра на майка ми, която е била висока и красива. От рода на баща ми искали да се казвам Мина, та е имало леко напрежение по въпроса“ – сподели Татяна Лолова в същото живо включване от улицата пред нейния блок.

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на 87-годишната актриса. В петък от 11 до 13 ч. в Сатиричния театър организират поклонение.

„Всъщност няма да е точно поклонение, а ще бъде едно емоционално разделяне с Таня. Нарекли сме го „Цвете за Таня“. Ще сложим неин портрет и всеки ще може да донесе цветя за нея“, уточни Калин Сърменов.

Previous post Тервел Пулев стана баща за трети път
Next post Георги Тошев влиза в „Бригада Нов Дом“