И Диона мина в отбора на силиконките

Чалга дивата Диона влезе в отбора на силиконките. Бившето протеже на Галин увеличи размера на бюста си, пише роден таблоид, цитиран от сайта Новини.бг

Диона бе една от малкото певици, която нямаше огромен бюст. Интервенцията е направена в една от най-добрите клиники в Турция. За да надуе гърдите си, младата певица се бръква с 10 бона.

Диона е в южната ни съседка вече седмица. Бившата рапърка, която мина в лекия жанр, най-накрая се подлага на операция за уголемяване на бюста си.

Въпреки че многократно бе подтиквана от почитателите си да сложи силикон, тя отказваше. Според нея „силиконът те прави изкуствен и е банално нещо“, но след около година изпълнителката все пак променя мнението си и се подлага на операция.

„От много време умувам дали да си направя такова нещо, но се страхувах. След операцията не съжалявам. Направих най-добрия избор“, споделя от болничното легло Диона.

Певицата е супер доволна от интервенцията. Новите ѝ гърди са станали „един път“. Преди операцията Диона бе с едни от най-малките гърди в попфолка. Феновете на певицата тръпнат в очакване тя да покаже новите си балкони. Съвсем скоро Диона се завръща на сцената, където ще може да вее силиконовите си придобивки.

„Нямам търпение да споделя резултата след операцията“, казва още блондинката. Възстановяването на Диона ще продължи още няколко дни. Чалга фурията вече се движи без проблеми след интервенцията. „Вече се чувствам добре“, добави Диона.