И приза за най-хладнокръвни нерваци в зодиака печелят…

Всички хора се изнервят от време на време, но някои са направо неконтролируеми в гнева си. Други пък крият яда си под повърхността, но когато избухнат също не е приятна гледка. Оказва се, че и тази характеристика е от зодията, така че вижте за кого да имате едно наум.

Рак

На пръв поглед Раците са много спокойни и разумни. Но всъщност те постоянно се притесняват за работата и семейството, без да го показват. Когато представителите на този знак започнат да се нервират много, те спират да контактуват с другите. Затова приятели и колеги веднага забелязват стреса им. По време на такива периоди е по-добре да не общувате с Раците, те могат да бъдат избухливи и груби. Въпреки че след пет минути те могат да се забавляват, много да говорят и да се шегуват.

Лъв

Лъвовете отлично крият нервността си. Такива хора отлично контролират гнева или недоволството. И всичко това, защото не искат да загубят репутацията си на силни и уверени в себе си хора. Затова те никога няма да влязат в открит конфликт, показвайки на всички своите сълзи и грубост. В резултат околните дори не осъзнават, че Лъвовете са невероятно нервни хора.

Водолей

Представителите на този знак са много изнервени, защото мразят, когато нещо се обърка. Водолеите са едни от най-големите перфекционисти в Зодиака. Те винаги трябва да спазват предварително установения график. Те се страхуват да се спънат, да загубят уважението на другите и доверието им. Освен това те са много ревниви, и могат да направят истински скандал, ако подозират партньор в измяна.

Риби

Рибите трудно се справят с негативните емоции, затова често са нервни и дори могат да изпаднат в депресия. Те са много умни и креативни хора, поради което се дразнят от глупостта и нежеланието на събеседника да се вслуша в здравия разум. Родените под този знак не обичат да проявяват безпокойство и нервност и ги замаскират като тъга. Рибите също вярват, че когато им е трудно да успокоят нервите си, близките трябва да се грижат за тях, пише tribune.bg.

Previous post Известен дизайнер е бащата на 3-годишното дете, смазано от футболна врата
Next post Връзка на работното място? Не е много разумно…