Йоана Буковска с изповед за шестте години с Чочо

Най-добрата актриса на 2000 г. Йоана Буковска се разделя с Чочо Попйорданов след 6-годишна връзка, но винаги е говорила с топли чувства за него. Загубата му на 5 май 2013 г. била неочаквана за нея.

Йоана отишла на погребението му, но медиите не я забелязали, което и целяла. „Нямаше как да не отида да се разделя с човека, с когото съм живяла 6 години и който изигра огромна роля за моето порастване и за научаването на някои от най-важните житейски уроци. Той беше един от важните мъже в живота ми“, казвала е Йоана и е подчертавала, че това никога не е крила, нито отричала, пише „Телеграф“.

Актрисата е споделяла още, че Чочо винаги е бил като Питър Пан в тяло на мъж. Със загубата на Чочо Попйорданов като че ли свършва един период в живота на Йоана Буковска. „Труден“ е меко казано, по-скоро мъчителен и съкрушителен.

През 2010 г. тя преминава през ада. „Беше годината на погребенията. В рамките на една календарна година аз погребах първо дядо си, на 40-ия му ден почина Коко Азарян. След това през септември почина майка ми и месец-два по-късно — Андрей Баташов“, споделяла е Йоана. Тя е посочвала и приемственост на цифрите – дядо й си отишъл на 5 ноември, майка й – на 5 септември, а Чочо си отишъл на 5.5.2013 г.

„Имаше едно такова „затваряне“ на петиците, което беше много шокиращо за мен, защото тези неща никой не ги подрежда, просто се случват“, казвала е Йоана преди време.

Тя смята, че Чочо е на по-добро място и мисли, че ще се върне един по-добър и силен човек, когато му дойде времето.