Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа дали ще се ожениш

Много двойки не стигат до олтара никога, а отношенията им рано или късно са белязани от раздяла, макар преди това да са изживели голяма любов. Има много фактори, които играят роля в това отношение. Един от тези фактори е звездният ви знак, както и позициите на планетите в наталната ви карта, пише tialoto.bg.

Овен
Любовните взаимоотношения на темпераментните хора от знака Овен често не стигат до брак по една проста причина – те си тръгват сравнително лесно от връзките, винаги с идеята, че ще намерят някой по-подходящ, по-добър, по-красив, по-умен, по-качествен и т. н. човек. В крайна сметка често се случва точно обратното – те дават възможност на своята половинка да се огледа за по-добра партия от Овена.

Телец
Много Телци не са доволни от своя постоянен партньор, но си стоят в тази връзка, без да я прекъсват, просто защото не им се занимава. Те хем са убедени, че са направили лош избор за половинка, хем не скъсват с нея, а говорят зад гърба ѝ пред другите. Въпреки че партньорът на Телеца може и да не отговаря на всичките му критерии и да не е образът от мечтите му, все пак той понякога е твърде суров. Телецът е склонен да подценява половинката си, докато тя не изчезне от живота му. Едва тогава разбира какво е изгубил.

Близнаци
Връзките на Близнаците често не стигат до брак, защото те искат да поробят партньора си. Те засипват с любов, пари, мили жестове и внимание половинката си и очакват тя да им се посвети напълно. Когато техният партньор откаже да мине под влиянието им и да ги следва навсякъде, Близнаците сякаш губят интерес и са склонни да си тръгнат от тази връзка. Ако те не си тръгнат, то те правят нещата непоносими за другия човек и той, рано или късно, къса с тях.

Рак
Проблемът на Рака е, че винаги мисли много, преди да влезе в нова връзка. Той толкова много умува, че обърква сам себе си. Той започва да подлага на различни изпити своя настоящ партньор, за да се убеди, че това е най-подходящият човек за него. Ракът иска гаранции за светлото бъдеще с този човек, но много често новият му партньор не е готов да му предложи такива. В този процес на тестване другият човек обикновено започва да се дразни и си отива.

Лъв
Често пъти егоцентричният Лъв не успява да покаже любов и привързаност на своята романтична половинка. А понякога той дори не ѝ отделя достатъчно време и внимание. Лъвът очаква другата страна да се старае повече във връзката. Той не полага достатъчно усилия, за да задържи партньора си. В даден момент половинката му започва да се дразни от това отношение, да се чувства подценявана и недостатъчно обичана. Затова и си отива от живота на Лъва.

Дева
Ако сериозната, дългогодишна връзка на една Дева не върви към брак, това може да се дължи на факта, че тя е склонна да отлага някои неща за бъдещето. Прагматичните Деви си имат строг план за това как трябва да се развие животът им и го следват точка по точка. На тях им липсва всякаква спонтанност и е възможно техният партньор да се умори да живее според графиците им. Девите могат да изпуснат любовта на живота си, докато се фокусират върху банални ежедневни дейности и проблеми.

Везни
Когато се влюбят в някого, Везните са склонни да прекарват цялото си време с него, но в същото време се държат така, сякаш връзката им не е нещо особено или нещо ексклузивно. Те не обявяват пред света любовта си, не говорят за чувствата си, не правят дългосрочни планове с половинката си и често се държат с нея като с близък приятел. Това е причината връзките на Везните да се провалят и да не стигат до брак.

Скорпион
Основната причина, поради която връзките на хората от зодия Скорпион не успяват да се превърнат в брак, е че те са твърде обсебени от приятелите си. Въпреки че са в сериозна връзка, Скорпионите обикновено не спират да си излизат с приятели. Това може да раздразни партньора им и да го накара да им постави ултиматум – аз или те. Скорпионът обаче не обича да го притискат до стената и по-скоро ще отблъсне половинката си, вместо да се съобрази с нея.

Стрелец
Когато са във връзка, Стрелците често се чувстват като в капан и започват да имат пристъпи на клаустрофобия. Те започват да си внушават, че партньорът им се опитва да им постави някакви ограничения и че изисква твърде много от тях. Дори половинката им да е супер всеотдайна и да ги подкрепя във всичко, Стрелецът иска повече време за себе си. Основната причина, поради която връзките му се провалят, е именно този възглед за живота и отношенията, който може да отблъсне всеки.

Козирог
Много често Козирозите се отказват от дадена своя романтична връзка, не ѝ дават шанс да се развие и да стигне до брак, главно защото са повлияни от други хора. Хората от този знак се вслушват в чуждото мнение (особено това на близките им) относно партньора им. Те са склонни да повярват на думите на родителите и приятелите си и да се разделят с любимия човек, който по някаква причина не се вписва в социалния им кръг. Съвет към тях: спрете да слушате другите и слушайте само сърцето си!

Водолей
Много често дори продължителните връзки на Водолея не биват скрепени с брак, защото хората от този знак имат навика да поддържат известна дистанция с романтичния си партньор. Водолеят трудно се сближава с друг човек на едно по-дълбоко емоционално ниво. Той предпочита да си запази някаква автономия във връзката. И когато неговият партньор усети това, той бавно започва да се отдалечава от независимия Водолей, а след време излиза от живота му.

Риби
Редовно, когато са в сериозни романтични взаимоотношения, Рибите са вътрешно убедени, че партньорът им не ги обсипва с достатъчно количество любов и че те са по-отдадената страна във връзката. Когато тази мисъл започне твърде много да се върти в съзнанието им, те стават склонни към изневери и/или към драстични промени в поведението и настроението си, но в негативен аспект. Това постепенно отчуждава техния партньор, а в даден момент направо го прогонва.

Previous post Радина Кърджилова направи драстична промяна
Next post 7 неща издават мъжете, когато са истински влюбени