Кажи ми как пиеш кафето си, за да ти кажа какъв си

Mоже би си мислите, че традиционната сутрешна чаша кафе е просто част от всекидневния ви ритуал за стартиране на деня, но това как го предпочитате говори много за вас. Ето какво казват експертите по поведенчески специфики за чертите на характера и навиците на хората според това, какво кафе обичат, пише trafficnews.bg.

Черно

Чаша черно кафе е смел и непретенциозен избор. Очевидно хората, които харесват тази напитка, са целенасочени или фитнес-ориентирани, тъй като са наясно, че тази напитка е нискокалорична. Пиещият черно кафе често е самодостатъчен, фокусиран и решителен, но понякога проявява изявени егоцентрични изблици.

Лате

Малко по-екстравагантно от черното кафе е латето, което комбинира мляко на пара с единична или двойна доза еспресо. Пиещият лате не е прекалено приключенски настроен или непременно поемащ рискове, често е приятен за общуване, придържа се към средностатистическия поток.

Еспресо

Еспресото е смел избор като черното кафе, но по различен начин. Страстният любител на еспресо никога не разваля вкуса на напитката като добавя мляко или още гореща вода. Обичащият еспресо е силен, авантюристичен и властен. Често е същият тип, който пие чисто уиски. Решителен, целеустремен. Не обича да играе игрички.

Капучино

Пиещият капучино е малко по-приключенски настроен от някой, който си поръчва лате и често е смятан за забавен от приятеля си. Той обича рядко да излизат от зоната си на комфорт и като цяло има непредубедено отношение към живота. Любителите на капучино често се вдъхновяват за придобиване на нов опит или ново умение. Обичат да пътешестват.

Previous post Емрах вкара две мацки в леглото си (Снимка)
Next post 13 вярвания от цял свят, според които ще си навлечете лош късмет