Кажи ми как пиеш кафето си, за да ти кажа какъв човек си

За много хора това да стартират деня без чаша кафе е буквално невъзможно. Ароматната напитка е удоволствие, ритуал и дори необходимост за мнозина, пише fakti.bg. Но начинът, по който пием кафето си сутрин, всъщност разкрива детайли от характера ни, пише actualno.com. Ето какво говори кафето за нас:

Чисто без захар

Вие сте силна личност, която е готова да премести планини дори и след една глътка кафе. Готови сте да поемате рискове, да правите грешки и да носите цялата отговорност на плещите си.

С мляко и захар

Вие сте добре балансирани, търсите и намирате хармонията във всичко около вас. Създадени сте да обичате и да бъдете обичани.

Силно кафе с мляко или сметана

Добавката към ароматната ви напитка, разкрива вашата креативност. Добавете към нея своята романтичност и способност да мечтаете и картината ще е напълно завършена. За вас пътят към дадена цел е много по-важен от самия успех.

Силно кафе със захар

Вие сте човек, на когото може да се разчита, отговорни винаги напълно сигурни в своята правота. За вас е важно близките и приятелите ви да са добре, дори и ако това означава, че ще жертвате своите интереси.

Студено кафе

Вие сте енергични и любопитни. Не се притеснявате да изразите мнението си пред хората и дори да започнете спор. Вие сте живото доказателство, че всичко е възможно, имате уникалната способност да се интегрирате навсякъде

Бонус: Предпочитате чай

Вие сте дружелюбни и се смеете често. Имате мил характер, който превръща общуването с вас в нещо много приятно и лесно. Ако трябва да бъдете описани с една дума това е Спокойствие!