Кажи ми как пиеш кафето си, за да ти кажа какъв човек си

Кажи ми как пиеш кафето си, за да ти кажа какъв човек си

За много хора това да стартират деня без чаша кафе е буквално невъзможно. Ароматната напитка е удоволствие, ритуал и дори необходимост за мнозина, пише fakti.bg. Но начинът, по който пием кафето си сутрин, всъщност разкрива детайли от характера ни, пише actualno.com. Ето какво говори кафето за нас:

Чисто без захар

Вие сте силна личност, която е готова да премести планини дори и след една глътка кафе. Готови сте да поемате рискове, да правите грешки и да носите цялата отговорност на плещите си.

С мляко и захар

Вие сте добре балансирани, търсите и намирате хармонията във всичко около вас. Създадени сте да обичате и да бъдете обичани.

Силно кафе с мляко или сметана

Добавката към ароматната ви напитка, разкрива вашата креативност. Добавете към нея своята романтичност и способност да мечтаете и картината ще е напълно завършена. За вас пътят към дадена цел е много по-важен от самия успех.

Силно кафе със захар

Вие сте човек, на когото може да се разчита, отговорни винаги напълно сигурни в своята правота. За вас е важно близките и приятелите ви да са добре, дори и ако това означава, че ще жертвате своите интереси.

Студено кафе

Вие сте енергични и любопитни. Не се притеснявате да изразите мнението си пред хората и дори да започнете спор. Вие сте живото доказателство, че всичко е възможно, имате уникалната способност да се интегрирате навсякъде

Бонус: Предпочитате чай

Вие сте дружелюбни и се смеете често. Имате мил характер, който превръща общуването с вас в нещо много приятно и лесно. Ако трябва да бъдете описани с една дума това е Спокойствие!

Share