Кака Лара изби рибата със зверски запой пред зетя

Кака Лара шашна зрителите на „На кафе“ в сряда сутринта с признанието, че от зор да се хареса на бъдещия си зет, се е напила жестоко.

Двамата с дъщеря й се запознали в театралната школа на Малин Кръстев. Любовните искри между тях обаче припламнали години по-късно.

„Много беше интересно първото му идване на морето, при нас, на караваната, където аз много държах да се покажа като готина. Аз може да съм майка, но искам да съм млада, да съм кака и една от тях. Всичко премина в дълго приготвяне на аперитиви и коктейли. Толкова много се приготвях, а се оказа, че той не е от пиещите. Напих се зверски. И първата ми среща с бъдещия ми зет беше свързана с бързото търсене на легени за повръщане, припадъци и умиране. Така че от първата вечер той видя с кого ще се сроди. Исках да бъда много готина, но в еуфорията се престарах“, разказа познатата на всички Кака Лара.

47-годишната актриса е подготвила за младоженците като подарък гостуването на група „Акага“. Бандата била любима на Бенджи и Сотир и Кака Лара искала да ги изненада, но не успяла да я опази в тайна. Любимката на дечурлигата по времето на соца се разбъбри пред водещата Гала и за подаръка, който им е приготвила. „Акага“ щели да свирят на плажа, докато Бенджи и Сотир се вричат във вечна вярност и любов. На третата годишнина от връзката им актьорът поискал ръката на любимата си.

Двамата имали планове и за наследник, а Кака Лара нямала нищо против да стане баба. Бъдещата булка все още е студентка в НАТФИЗ, но вече има роли на професионална сцена – в Театър „Българска армия“, в който работи и майка й. Бъдещият зет на Кака Лара се изявява като свободен артист. Участвал е основно в спектакли на Маргарита Младенова в „Сфумато“.

Previous post Алекс Сърчаджиева и Ралица свалиха картите на масата
Next post Нелина вдигна левъла на Неа Перамос, гласува по джапанки