Каква беше годината за Михаела Маринова

„Тази година въпреки целият хаос, който се случва, беше много успешна за мен. Целта ми за новата година е да разширя аудиторията си. Това сподели певицата Михаела Маринова в „Денят започва с Георги Любенов“. По време на гостуването си тя представи новата си песен.

През 2014 г. тя стана известна с участието си в третия сезон на Х Factor. 7 години по-късно Михаела Маринова има зад гърба си впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, статус на една от най-успешните български певици с виртуозни вокални възможности, 7 сингъла, които са били на върха на българските класации и поне още толкова в ТОП 5.

Пред БНТ Маринова издаде, че подготвя нов албум за следващата година.

„Чувствам се готова да застана на по-голяма сцена и да представя България. Искам публиката ми да има стойност, качество и да е завладяна от любов. Аз съм много любвеобилен човек, обичам да казвам „Обичам те“. Всеки си има своите лични падения, това ми помага за баладите“, допълни Михаела Маринова.

„Need You“ е песен създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев. Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков.

Previous post Жанета Осипова на Малдивите, но крие кой я снима
Next post Нов обрат! Ето кой е мъжът до Емануела