Каква драма! Ива Софиянска отново остана без работа

Ива Софиянска-Божкова за пореден път остана без работа, пише в. „Уикенд”. През есента на 2020 г. репортерката бе отстранена от Нова тв заради свекъра си Васил Божков. Щерката на Стефан Софиянски изкара около година като безработна, което не е проблем за нея, и тази есен се върна на бял кон в телевизията.

Ива стана част от екипа на „Забраненото шоу на Рачков”, но предаването изкара само 3 месеца и последният му брой бе в новогодишната нощ. След това Рачков излезе в почивка, а преди дни стана ясно, че комикът ще води новия сезон на „Като две капки вода” и шоуто му ще се завърне на екран чак през есента.

Ива успя да започне работа благодарение на продуцента Маги Халваджиян, който я покани да работи зад кадър в продуцираното от него шоу, а Божкова веднага откликна на предложението му. Тя отговаряше за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбираха седмици по-рано, и с тази задача бе натоварена именно снахата на милионера беглец Васил Божков.

До септември 2020 г. щерката на Стефан Софиянски водеше собствено предаване „Говори с Ива”, което се излъчваше в праймтайма на частната телевизия, но бе свалено заради свекъра й, заради когото всъщност никой не я иска никъде. Сега младата дама отново е без работа. Близки до милионершата издадоха, че тя е приела тежко новината, че „Шоуто на Рачков” спира. За да се разсее от проблемите, бившата кметска щерка замина на утешителен шопинг в Лондон, където показа, че пазарува в магазина на богатите „Хародс”.

Ива и мъжът й Антон Божков са английски възпитаници. И двамата следваха във Великобритания, където се запознаха като студенти и се залюбиха. Ива, Антон и двете им деца Мая и Васил са в английската столица, където се забавляват и пазаруват. Журналистката призна, че никога не е виждала Лондон толкова празен. „Живяла съм в Лондон 5 години – от 2007 до 2012 г. Обичайно на „Оксфорд Стрийт” се буташ с хора, само и само да влезеш в тълпата и да тръгнеш в посока. Никога не съм си представяла, че ще видя любимите си улици пусти”, сподели Ива Софиянска-Божкова.

 

Previous post Черната Златка разкри как отслабва
Next post Лили Клюкарката напомни за себе си