Какви опасности крие „часът на вещицата“?

За часа на дявола или „часа на вещицата“ се счита периодът от 3 до 4 сутринта. Експертите, занимаващи се с суеверия и окултизъм от цял свят, разказват защо това време е опасно и също така посочват интересни факти, свързани с него, пише Edna.bg.

Има много различни знаци, свързани със сънищата. Събуждайки се в часа на дявола, е важно да следите тенденциите. Ако се е случило веднъж, може да го игнорирате, но ако започне да се случва все по-често, струва си да се замислите.

Защо периодът от 03:00 до 03:59 се смята за опасен?

Според многовековни наблюдения по това време се случват повечето срещи на хора със зли духове. Ако направим аналогии, то часът на дявола е подобен в много отношения на петък 13-и. Духовете стават по-активни по това време, така че хората най-често чуват или виждат призраци точно между три и четири сутринта.

По това време хората често изчезват, възникват някои необясними и паранормални явления. Повечето хора сънуват най-много кошмари между 3 и 4 сутринта. По това време духовете са най-активни, особено ако са недоволни от нещо. Може да вдигат шум по това време, да не позволяват на вас и вашето домакинство да спите.

Наблюдава се, че по това време са извършени много ужасни престъпления, много от които са дело на хора, които вярват, че са контролирани от самия дявол. Чували са гласове в главите си или са били в някакъв вид транс. По това време се провеждат повечето тъмни магьоснически ритуали. Бъдете внимателни и в никакъв случай не гадайте бъдещето между три и четири сутринта, не извършвайте никакви ритуали и не пожелавайте зло на никого, не ругайте никого.

Предупреждения и препоръки за часа на дявола

По това време е много опасно да се разхождате сами в гората и далеч от хората. Ако по това време често сте принудени да сте сами, но в същото време сте будни, не ругайте и не помнете хората с лоша дума, особено ако не са живи. Ако вървите някъде през нощта между три и четири сутринта и се страхувате, в никакъв случай не поглеждайте назад през лявото си рамо. Дяволската сила е толкова голяма, че може да ви завладее, докато никой не ви гледа.

Според знаците, ако се събудите в 3:33, това показва, че самият дявол идва при вас. Такива посещения не са опасни. Не можете да видите демоните, но можете да ги почувствате. Ако това се случи няколко вечери подред, това е лош знак, който показва, че някой ви е проклел. Това е така, защото 3:33 е половината от 666, числото на звяра.

Твърди се, че в периода от три до четири сутринта се пада доста голяма част от нощните събуждания. Това се дължи на ритъма на съня и често се наблюдава при тези, които си лягат късно – в периода от 12 до 01:00 през нощта. За да не се събудите в часа на дявола или в друго време на нощта, важно е да спазвате режим и да медитирате преди лягане.