Какво ви очаква през април според хороскопа на Павел Глоба

Синият Воден тигър, който стана господар на тази година, е целеустремен и дори малко горд. Той покровителства хората със сходни черти. Повечето знаци на Зодиака в редица ситуации ще успеят да овладеят нещата и да обърнат всичко в своя полза. Останалите ще трябва да се доверят на собствената си интуиция и да постъпват както им диктува вътрешният глас, пише jenata.blitz.bg.

За повечето представители на Зодиака драстични промени през април не се очакват, но и не е нужно да си ги организирате сами. Особено когато става въпрос за личните отношения. Не са изключени конфликти на работното място, но там като цяло се очертават повече успешни дни.

Ако обърнете внимание на благоприятните дни, почти всички ще бъдат през втората половина на месеца – 13-15 април, 21-24 и 27 април. Те ще се превърнат в приятен релакс след неблагоприятните дни – 4, 8, 9 и 11 април, когато наистина трябва да бъдете внимателни във всичко.

По отношение на финансите, казва астрологът Павел Глоба, на допълнителна печалба ще могат да се радват само тези, които положат максимални усилия. Съществува и риск от загуба на налични пари в средата на месеца.

Ако искате да напреднете в кариерата, не бива да се забърквате в авантюристични дела, в противен случай ще затънете в дългове до края на месеца. В никакъв случай обаче не трябва да се обръщате за помощ към частни кредитори.

В здравословен план, повечето представителите на Зодиака не трябва да се притесняват от болести, но предпазливостта на улицата и у дома ще бъде важна, защото съществува риск да се нараните.

Астрологът казва още, че през април няма да е излишно да се погрижите за нервната система. Ако е възможно, избягвайте конфликтни ситуации у дома и на работа.

Ето за какво трябва да се готви всеки зодиакален знак според прогнозата на Павел Глоба:

Овен

Пред вас ще се отворят обещаващи перспективи да се реализирате като творческа личност.

Ако близките ви имат нужда от помощ, струва си да я предоставите. Благодарността няма да ви кара да чакате.

Жените е добре леко да променят имиджа си. За нови запознанства с мъже обаче все още не е дошъл моментът.

Телец

Не е време да се отпускате! Това е мотото на този месец. Април бъде напрегнат във всяко едно отношение. Ако искате да планирате почивка или забавен уикенд с приятели, не го правете още.

Необвързаните представители на зодията ще получат страхотен шанс за нова връзка.

Близнаци

Ще се наложи да влезете в ролята на надеждна опора за близките си, особено за по-възрастните членове на семейството.

Рак

Този месец ще бъде повече от невероятен. Може дори да се появят романтични интрижки.

В останалите области на живота не искайте външна помощ. Вероятността от финансови проблеми е голяма, но те ще бъдат успешно разрешени към последната декада на април.

Лъв

Ако имате възможност да отидете на командировка или просто да попътувате, се възползвайте от нея. Запознанствата, направени по време на пътуването, ще ви бъдат много полезни в бъдеще. Не трябва да се страхувате от провал. Трудните ситуации ще се разрешат практически от само себе си.

Дева

Месецът ще бъде доста противоречив. Ще се наложи да комбинирате личните си интереси и желания с това, което другите искат. Може да планирате малка почивка, но е по-добре да не напускате града.

Везни

През април ще се наложи да направите трезва оценка на възможностите си. Този месец ще бъде особено успешен за хората, които се занимават с творчество професионално. Всички останали трябва да бъдат подготвени за конфликтни ситуации.

Скорпион

Трудности в семейството очакват онези, чийто партньор не иска да се научи как да пести или да поема определени домакински задължения. Съществува голяма вероятност най-накрая да ви върнат голям дълг.

Стрелец

Много е важно през април да се съсредоточите върху работата и да се справите с дълговете си. Не забравяйте, че не всички са свързани с финанси. Недовършени документи, неизпълнени обещания – всичко това има значение.

Козирог

Месецът ще мине стабилно, без изненади. Следователно няма смисъл да си правите грандиозни планове за април.

Звездите казват, че би било по-правилно да изчакате спокойния период да отмине и просто да се носите по течението.

Водолей

С Водолеите човек никога няма да скучае. Но на тях ще им се наложи да се научат да поемат отговорност. На преден план през април трябва да излезе семейството, а не работата.

Риби

През април Рибите ще трябва да станат по-активни, например да направят ремонт в жилището си или да се запознаят с нови хора. Промените в начина на живот няма да им навредят.