Какво да очакваш от партньора при семеен скандал според зодията

Не всичко в семейството върви гладко. Наред с хубавите моменти, избухват и семейни скандали. Какво да очаквате от партньора си в този момент? Астролозите бързат да ни предупредят със своите съвети.

Овен

Овенът е избухлив и упорит. Вдига невероятни скандали и рядко прави първата крачка към примирие. Да очакваш от един Овен да си признае вината – това направо си граничи с виц! Никога няма да се случи. Колкото и неубедително да звучат аргументите му, той ще си настоява, че прав до второ пришествие. Така че, не си губете времето. Не спорете с Овена, а го манипулирайте хитро. Тайната е, че този знак обича да се чувства необходим. Помолете го за помощ и му кажете, че имате нужда от него, както от никой друг. Край на скандала. Обезоръжихте го напълно. Ваш е.

Телец

Емоционалният Телец бързо избухва, но бавно се охлажда. Веднага след скандала е глупаво да търсите мир. Дайте му време да се окопити. После може дори да забравите, че сте се карали и да продължите да общувате с него все едно нищо не се е случило. Номерът ще мине. Всъщност, той дори ще се надява да направите така. А за да полеете примирието може да завършите с романтична вечеря. Нахраненият Телец е щастлив Телец. Скандалът е останал в миналото.

Близнаци

Тъй като Близнаците са много чувствителни и докачливи, много лесно могат да бъдат въвлечени в скандал. Ще се включат с голямо удоволствие. Но, внимавайте, защото сериозните конфликти силно ги отблъскват и дори могат да ги депресират за дълго време. Ако искате да се сдобрите с Близнаците, спешно измислете нещо интересно, към което да привлечете вниманието им. Този интелигентен знак е толкова жаден за нещо ново, че бързо ще забрави за кавгата.

Рак

Трябва доста да се потрудите, ако искате да спретнете сочен скандал с един Рак. Той е пацифист по душа. Но пък, ако успеете хубаво да го ядосате, ще се жертва. Сдобряването е възможно единствено след мили и нежни думи, любовни обяснения и клетви за вярност.

Лъв

Е, тук вече попаднахте на точния човек. Лъвът е винаги готов за скандали. Изключително е агресивен по време на битка, но без лоши намерения. Просто му е трудно да контролира емоциите си. За да постигнете мир, запазете спокойствие, обяснете гледната си точка и не забравяйте да подчертаете колко много са ви наранили думите му. Ревовете ще бъдат моментално заменени с приятно за ухото мъркане.

Дева

Да вдигнеш скандал с Дева е почти невъзможно. Ще говори само тя, а вие ще слушате. И няма да е скандал, а по-скоро конско. Девата е много талантлива в умението си да обяснява чуждите грешки, да наставлява и да поучава. Единственият начин да спрете монолога ѝ, е да поискате прошка. Без значение дали сте виновни.

Везни

Везните не обичат скандалите. Те са изискани и деликатни. Ако се развикате, ще ви изслушат, дълбоко накърнени от обидите. Сериозните кавги са способни да ги извадят от равновесие за дълго време. Ще се цупят и мръщят, докато не им кажете колко много съжалявате и че вече няма да се повтори.

Скорпион

Страхотен кавгаджия, Скорпионът никога няма да откаже да участва в един звучен скандал. Може да каже ужасни неща, но няма да ги мисли наистина. Но пък ще ви даде много козове в ръцете. След като се успокои ще започне да ви обяснява как не е искал да направи това, което е направил. И ще се извини.

Стрелец

Стрелецът никога не се ядосва до степен да вдига скандали. Той обича конструктивния диалог. Може да говорите спокойно с него за недостатъците му и няма да се обиди. Напротив, ще си вземе поука. Но не прекалявайте с наставленията, защото този знак много цени свободата си и никак не му допада да живее по чужди правила.

Козирог

Ако сте имали неблагоразумието да вдигнете скандал с Козирог, незабавно и категорично трябва да признаете, ако не сте прави. От своя страна и той е готов да направи същото. Ако се почувства реабилитиран, бързо ще забрави. Ако ли не, ще му гледате намръщената физиономия доста дълго време.

Водолей

Не очаквайте Водолеят да направи първата крачка към сключване на мир след скандал. Той има твърде много работа, така че няма да се занимава с дреболии. Но, ако искате наистина да заровите томахавката, осигурете му някакво ново преживяване. Той ще е напълно погълнат от него и ще забрави изцяло лошата случка.

Риби

След скандал Рибите имат нужда от уединение. Чак след като сте сигурни, че партньорът ви е започнал да се успокоява, започнете преговори за мир. Трябва да използвате много комплименти, защото за Рибите възхищението, отправено към тяхната особа е много важно нещо. Така те няма да имат повече претенции към вас и конфликтът ще бъде уреден, пише happy-woman.bg.

Previous post Вярно ли е, че удоволствието с обрязан мъж е по-голямо?
Next post Балхаш – най-странното езеро на Земята