Какво е секс люлка и как може да се използва?

Разнообразието е хубаво нещо. Мисионерската поза, колкото и да е добра, рано или късно омръзва. Както и леглото. За по-широко скроените умове trafficnews.bg препоръчва секс люлката. Първоначално самото съчетание на двете думи в едно изречение звучи налудничаво, но е един от най-лесните и достъпни секс атрибути, които ще изстрелят еротичните ви забавления директно в космоса.

Какво е секс люлка?

Представете си стандартна детска люлка, само че с повече въжета и каишки. Тя ще улесни движенията ви и внесе изцяло ново усещане в сексуалния ви живот. Има вариации и за различни пози, от които да избирате според вашите предпочитания. Секс люлка може да намерите в повечето секс шопове, като вариантите са няколко. Може да има собствена стойка или да се окачва на тавана или на касата на вратата, например. Единственото изискване е да е добре закрепена. Логично, нали!?

Как се използва секс люлката?

Сексуалното люлеене е нещо, което може да ви изведе до нови върхове на възбуда. Позите си почти идентични като тези, които практикувате всеки път в леглото си, например, но с тази разлика, че висите във въздуха. Представете си да правите секс върху хамак, като люлеенето допълнително спомага за сексуалното ви удоволствие и дълбокото проникване. Секс люлката е нещо, което може да ви помогне да експериментирате с движения и пози, които са непосилни за изпълнение върху леглото. Има и елемент на завръзване, което пък прави секс люлките идеална част от BDSM секса. Изглежда изтощително цялото това висене, но всъщност секс люлките са направени така, че да имате няколко опорни точки, така че да се чувствате напълно удобно и без излишно напрежение да се отпуснете във въздуха.

По-трудно и смущаващо е качването на секс люлка. Ето защо секс люлката е по-скоро играчка за двойки със стабилна връзка и взаимно доверие, за да не се чувствате притеснени от акробатичните номера, които правите, за да се закачите на люлката.

И още нещо…

Можете да добавите стандартните играчки, които използвате (ако използвате такива), за повече удоволствие. Било то вибратор, свещи или каквото предпочитате. Това ще гарантира едно изцяло ново сексуално приключение.

Previous post Мис България 2016 Галина Михайлова се омъжи в САЩ
Next post Тези зодии са родени под щастлива звезда