Какво мислят мъжете за женското лице по време на секс?

От лицето на човек може да се разбере много – понякога дори повече, отколкото биха казали думите. Какво издава женското лице по време на секс – честните отговори на мъжете.

Сексът е върховен акт на интимност, където едновременно може да предизвиквате и да получавате удоволствие. Оргазмът далеч не е единственият начин, чрез който може да разберете, че човекът до вас изпитва удоволствие. Погледът, звуците, които издават, лицето им също са важни „улики“, пише rozali.com.

Всъщност лицето по време на секс може да каже много и това важи както за жените, така и за мъжете. Виждайки удоволствието, изписано на лицето на партньора ви, това със сигурност увеличава и вашата собствена възбуда.

Какво мислят мъжете за женското лице по време на секс? Вижте няколко откровени отговора:

„Кара ме да полудявам още повече. Ако лицето на жената е по-изразително по време на секс, започвам да я харесвам още повече“.

„Сексуалното лице е едно от любимите ми неща по време на секс. За мен то е много подхранващо егото, знаейки, че аз съм този, който я кара да реагира така и че това е изражение, което повечето мъже никога няма да видят“.

„Често не гледам, но харесвам всяка индикация на удоволствие, което доставям“.

„Обожавам сексуалното лице! Да гледам възбудата и страстта на моето момиче, изписани на лицето ѝ, е любимото ми нещо“.

„Женските лица по време на секс са много красиви. Това е нещо наистина невероятно за гледане“.

„Наистина обичам да се свързвам с жената по време на секс. Един от начините е, като наблюдавам нейното лице и кое ѝ доставя най-голямо удоволствие“.

„Когато обичам една жена, намирам лицето ѝ по време на секс за още по-красиво“.

„Много харесвам лицата на жените по време на секс, стига те да не изглеждат така, сякаш всеки момент ще получи инфаркт“.