Какво ни предстои през 2023 – годината на Черния Воден Заек?

Всяка година според източния хороскоп преминава под контрола на едно или друго животно-покровител. Експертите посочиха под енергията на кое животно ще протече 2023 година и как това ще повлияе на световните събития, както и на съдбата на хората, пише Edna.bg.

Ако Тигърът ни е принудил да се затворим в себе си, то Заекът ще ни научи на вътрешно освобождение. Това е двусмислено животно-покровител, така че е важно да знаете всички клопки на периода на неговото царуване.

Животно талисман за 2023

2023 г. според източния календар ще бъде управлявана от Заека. Това животно олицетворява динамика, бързина, смелост. Годината на Тигъра беше доста трудна, но Заекът ще ни помогне да коригираме недостатъците и проблемите си.

Елементите са от голямо значение. Това ще бъде годината на Черния Воден заек. Водата не е свързана с динамика, така че ще има някакъв дисонанс между нея и новия покровител. Това означава, че много събития ще бъдат непредвидими. Намирането на комфортен ритъм на живот ще стане много трудно.

Първото нещо, което ни интересува, е ситуацията в света. Невъзможно е да се предвиди предварително какво ще се случи, но като се има предвид, че Водният Заек ще бъде начело, можете да се опитате да познаете как ще се развият събитията. Възможно е да има няколко опции. Глобалната политическа криза и проблемите в отношенията между държавите ще се изострят много, но поради това ще изчезнат много по-бързо. Тази опция не може да се нарече лоша, защото е много по-добра от продължително решаване на проблеми. Изглежда, че Заекът увеличава скоростта на разиграване на събитията.

Вторият вариант е алтернативно ускоряване и забавяне на събитията. Ситуацията или ще ескалира, или ще се забави. Това се дължи на дисонанса между философията на Заека и силата на елементите на Водата. От друга страна, ако ситуацията ескалира и след това се върне към относителна стабилност, ще стане много по-лесно да се предвиди по-нататъшното развитие на събитията. В крайна сметка ситуацията ще се уравновеси. В света ще се установи нов ред, но какъв ще стане най-вероятно към края на пролетта.

Що се отнася до живота на всеки отделен човек като цяло, струва си да започнем прогнозата за 2023 г. от сферата на финансите. Експертите в областта на източните прогнози смятат, че всеки от нас ще трябва да стане малко по-смел. Това не означава, че е необходимо да поемате рискове и постоянно да търсите някакво приключение. Умерената смелост е най-добрият приятел на всеки бизнесмен или бизнесдама. Ако искате да разширите зоната на влияние, ще трябва да действате решително.

Отлагането и страхът могат да сведат до минимум възможностите за обогатяване. През тази година трябва да потърсите баланса между почивката и упоритата работа, прахосничеството и алчността. Победителите ще бъдат тези от нас, които могат да се адаптират към преобладаващите външни условия и ситуация.

Любов и общуване

В любовта Заекът ще помага и на предприемчивите хора. Без малко смелост много от нас няма да могат да станат по-щастливи и да намерят любовта. В годината на Заека нищо не става напразно. Трябва да имате предвид това, за да не губите време в празни очаквания за чудо. Чудесата няма да се случат, ако седите със скръстени ръце.

Любовната сфера ще изисква от нас, ако не увереност, то поне надежда за най-доброто. Същото може да се каже и за приятелството и семейните връзки. Ако мислите позитивно, тогава общуването с хората ще ви носи удоволствие и радост. В противен случай другите ще почувстват вашия негативизъм и негативно отношение, а малко хора искат да общуват с негативни личности.

Като цяло годината за отделните хора може да бъде изключително трудна. Източните мъдреци съветват да запазите спокойствие и в никакъв случай да не подкрепяте конфликтни ситуации, в противен случай проблемите ще започнат да се появяват и нарастват като снежна топка.