Какво означава… Ако сънувате, че сте бременна…

Дори и да си от хората, които забравят сънищата си, едва ли една жена би могла да забрави, ако е сънувала, че е бременна. Със сигурност сте се събуждали в лека паника и сте пипали корема си, за да се уверите, че сънят не е реалност. Тези типове сънища обикновено са толкова истински, че често ни заблуждават успешно, че са част от реалността, пише edna.bg.

Със сигурност си се питала какво значи този сън, ако ти се е случвало да сънуваш нещо подобно. Дали тялото ми не иска да ми каже нещо? Бременна ли съм наистина? Дали тайничко ми се иска да бъда? А дали пък някоя моя позната не е бременна? Изобщо този сън има ли нещо общо с бременност и бебета?

Оказва се, че този тип сънища се случват много често на жените и обикновено може да се тълкува като предвестник на някакви промени, идването на нещо ново, ново начало, подновена връзка, промени в кариерата или нещо вълнуващо в бъдеще.

Обикновено този сън носи положителен заряд и предвещава нещо хубаво – дали това ще е добра новина или успех в живота и работата. Този сън може да символизира и твоето емоционално и духовно израстване.

Ако в съня се чувстваш щастлива и нетърпелива, то явно в живота ти има нещо, което очакваш и съвсем скоро ще се случи промяна, която ще те зарадва.

Ако все пак искаш и мислиш за бебе, то сънят може да ти подсказва, че то наистина е на път. Ако пък бебешките планове са далеч от главата ти в този момент, то сънят най-вероятно значи, че в живота ти ще настъпят положителни и вълнуващи промени.

Previous post Как можете да обидите фатално всяка зодия
Next post 6 европейски градове, които са перфектни за ваканция през пролетта