Какво се случва днес с бившия любим на Азис – Ники Китаеца?

Не са много онези, които си спомнят за мачото Ники Китаеца, с който Азис публично се венча преди повече от 10 години, припомня Шоу Блиц.

Към днешна дата няма и спомен от онова момче, което стоеше до фолк краля като послушко и говореше в синхрон с медийния си мъж. Двамата дори влязоха като двойка във Вип Брадър. Човекът, който четири години игра ролята на съпруг на Азис, а после се ожени за бившата фолк певица Виолета и съответно разведе с нея, няма нищо общо с мъжът, който Николай е днес.

Двамата имат общо дете, заради което все още поддържат някакви отношения. В момента Николай Първанов, както са истинските му имена, се препитава като персонален фитнес инструктор и изготвяне на хранителни режими, паралелно върти и видео канал свързан с темата.

Още когато стартира това си занимание, Китаеца привлече аудитория с визия на фитнес модел. Вече гонейки 40-те Ники прилича на културист и не спира да съветва последователите си онлайн как да поддържат форма.

Няма и спомен от миловидното излъчване, с което го свързвахме докато беше приближен до Азис. Припомняме ви, че Николай беше за известно време и продуцент на фолк изпълнител. След като приключи с тази си дейност, той изчезна от светските среди и се завърна като фитнес маниак.

В интервю обаче иска да се разграничи от бодибилдърите. „Аз с бодибилдинг не се занимавам. Харесва ми да ги гледам, да наблюдавам състезанията, в които те участват, но аз предпочитам фитнеса, насочен към това тялото да изглежда спортно. Преходът към културизма никога не ме е изкушавал. Не бих се включил в подобно състезание“, категоричен е мускулестият риалити герой.

Previous post 5 неща, които издават необичащия мъж
Next post Вижте каква красавица е била Андреа преди тунинга