Какво се случва с Георги Христов? Стресна с вида си

Какво се случва с Георги Христов? Това се питат все по-често феновете на големия изпълнител, а причината е начина, по който изглежда в последно време.

Видът на звездата откровено стресна зрителите на БНТ в новогодишната нощ, защото на екрана той изглеждаше, меко казано, абсурдно – облечен в половин пола, впит клин, сако с пайети и червен пояс. И вероятно нямаше да бъде толкова страшно, ако певецът не бе така болезнено слаб.

Слуховете редят, че Георги Христов е изпит заради алкохолизъм и булимия. И дори и да липсва потвърждение от него по този въпрос, телосложението му определено е достатъчно красноречиво.

Всъщност Георги Христов от години страдал от булимия. Понеже обичал да си хапва, но в същото време държал да бъде слаб и строен, още в началото на 90-те започнал да преяжда, а после – да повръща нарочно. Постепенно стомахът му все по-трудно приемал храната, пише „Уикенд“.

В същото време певецът има и сериозни проблеми с алкохола, а негови приятели се притесняват, че той пие по бутилка коняк на ден, което още повече утежнява здравословното му състояние, твърди още изданието show.blitz.bg