Какво става с Ивана: Никога не е изглеждала така

Любимата певица на народа Ивана става всепо-неузнаваема и с всяка следваща поява изумява фенове и последователи. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ е във такава форма, каквато не е била и в началото на кариерата си.

Няма и помен от закръглената певица, която в продължение на няколко години не слизаше от топ класациите и е единствената, която е обявена за „Мегазвезда“. Новите снимки на пайнерката хвърлиха в ступор почитателите й.

Ивана е успяла най-накрая да се отърве от излишните килограми и вече изглежда страхотно. Това притеснява нейните фенове, които силно се надяват тази промяна да не се дължи на здравословен проблем, който чалга фурията прикрива успешно към този момент.

“Мъничко тъга от отиващите си летни дни и много надежда за това, което предстои“ – споделя звездата над един от кадрите. Феновете й веднага отвърнаха с многобройни харесвания, коментари и комплименти.

Лятото на 2021-а ще остане паметно за Ивана и за нейната публика. През юли и август обичаната певица направи два емоционални концерта във Варна и в Бургас, които заредиха с много позитивно настроение присъстващите.

“Българите заслужават тази емоция. Вълнението ми е голямо, но удовлетворението от блясъка в очите на публиката с нищо не може да се сравни” – откровена бе тя след края на своето морско турне. На Кръстовден Ивана отбеляза 22 години на професионалната музикална сцена. Период, изпълнени с много хитове и любов, пише show.blitz.bg.

Previous post Красивата Елена от Кричим е новата Мис Вселена България
Next post Рени: Обсебвах и контролирах сина си, а баща му само чакаше да ни раздели…