Какво трябва да дадете на всяка една зодия, за да имате щастлива връзка

Всички зодиакални знаци са различни – техните нужди и желания могат да варират значително. Какви знаци ценят в отношенията, от какво се нуждаят и от какво не харесват? Астролозите ще ни кажат сега.

Овен

Овенът е упорит, но точно това го прави очарователен. Обикновено знае точно какво иска, включително и в една връзка. Овните изразяват мнението си открито, така че партньорът им ще трябва да бъде търпелив. Но можете напълно да разчитате на него – Овенът е открит и не таи злоба в пазвата си. Той очаква същата честност и откритост от партньора и то няма да търпи мръсни игрички.

Телец

Телецът обича да живее красиво и търси партньор, който се стреми към същото. Независимо дали става въпрос за чувствените удоволствия от добрата храна и напитки, докосването и галенето е супер важно за Телеца. Той високо цени физическото удоволствие. В отношенията е последователен и лоялен, но изисква същото и от партньора си. Телецът е собственик и не търпи конкуренция. Липсата на чувства в отношенията буквално го убива.

Близнаци

Близнаците са много общителни, интересите им са разнообразни. Те са постоянно в движение и имат нужда от вдъхновение в ежедневието си. Следователно, биха зарязали всеки скучен, консервативен партньор. Имат нужда от някой за дълги разговори и експерименти – партньор, който споделя техния ентусиазъм. Ако можете да предложите на Близнаците достатъчно разнообразие и интелектуални разговори, връзката ви ще бъде хармонична. Скуката, тесногръдието и изключителната привързаност карат Близнаците да бягат.

Рак

Раците са много романтични хора и имат нужда от любов повече от всяка друга зодия. Самотата е най-трудното изпитание за Рака. Той обаче се нуждае и от известна свобода в отношенията, не може да е ограничен. Способен е на много дълбоки чувства и може да даде много любов, така че, верността за него не е празна фраза. Ракът е много уязвим и се опитва да се предпази от критика и разбито сърце. Затова партньорът трябва да внимава в думите си и да бъде сериозен.

Лъв

Лъвът се нуждае от свобода – той се радва на живота, научава нови неща, празнува и се усъвършенства. Ето защо в една връзка той се нуждае от партньор, който да е всестранно развит. Някой, който да го успокои и при който може да се връща отново и отново. Един вид да се превърне за него оазис на спокойствието, осигуряващ необходимата сигурност и топлина.

Дева

Девата има доста прям характер. Ето защо тя търси партньор, който цени това качество. Девите държат много на справедливостта и баланса. Освен това са чувствителни и се нуждаят от съпричастен партньор, който да ги разбира и да може да види какво се крие зад тяхната хладна фасада. Ако Девата е намерила честен, разбиращ, верен партньор, тя ще хвърли целия свят в краката му.

Везни

По природа Везните предпочитат балансирана връзка, в която никой от партньорите не инвестира повече или по-малко. Везните нямат нужда от кавги и постоянни спорове. Освен това държат и на външния вид на партньора – техните идеали и естетически изисквания са доста високи. И обикновено се нуждаят от повече време, за да се поддадат на чувствата си.

Скорпион

Скорпионите често се смятат за трудни, но във връзките са страстни. Скорпионът е честен и открит. Разбира се, има и друга страна на този знак: понякога може да бъде сложен и непримирим. Винаги има собствено мнение, от което не отстъпва дори на милиметър. Затова и Скорпионът търси партньор, който да го приеме напълно. Той трябва да бъде лоялен, мъдър и любящ.

Стрелец

Стрелецът е чаровен и интересен партньор. Лесно печели сърцата с чара си. Въпреки това, се нуждае от известна стабилност и приемане от партньора в една връзка. Скучните отношения, без плам, без искрица ужасно плашат Стрелците. Те обожават да откриват нови неща, да пътуват и да учат. Партньорът трябва да подкрепя интересите на Стрелеца и да не го държи на каишка.

Козирог

Козирогът е активен. Отличава се с чувство за дълг, отлична издръжливост, съчетана със самочувствие и решителност. И изборът на партньор за него не е лесен. Всеки, който иска да спечели сърцето му, трябва сам да направи първата крачка. Въпреки това, веднага щом Козирога реши да започне сериозна връзка, той се превръща в най-верния партньор. За него е важно да бъде глава на семейството и да взема решения.

Водолей

Водолеят има свои собствени характеристики. Той винаги се бунтува малко и осъжда тесногръдието. Водолеите познават невероятно много хора. Не е изненадващо, защото свободният им стил действа като магнит за хората. Ако искате да спечелите сърцето му, трябва да знаете едно – никога не ограничавайте свободата му . Водолеят никога не може да бъде с някой, който го е стиснал в здрава хватка.

Риби

Рибите търсят някой, който ги изслушва и винаги е готов да отговори на нуждите им. Защото са много чувствителни. Ако партньорът е невнимателен или не осъзнава страховете им, стресът и безпокойството започват да ги разяждат отвътре. Но ако сърцето на партньора е чувствително и любящо, той ще получи пълна възвръщаемост. Рибите са много верни и грижовни партньори.