Какъв бакшиш заработи Филип Киркоров като таксиметров шофьор

Кралят на руската естрада Филип Киркоров поработи като таксиметров шофьор в рамките на експеримент в социалната мрежа TikTok, а видеото от начинанието бе публикувано в YouTube.

По време на експеримента дегизираният певец се информира какво е мнението на хората за него и събра 5600 рубли (около 62 евро или 124 лева) от бакшиши. За да не бъде разпознат, поп идолът е със суичър с качулка, с предпазна маска и говори с по-нисък глас от обичайния си.

Първата клиентка, която певецът качва, се изказва относително ласкаво за него. Тя обяснява, че преди време много е харесвала Филип Киркоров, но напоследък мнението й за него се е променило. Той имал много интересни песни, но новите му парчета не й допадали. Друг от пътниците заявява, че Киркоров е шоумен, който се бута навсякъде, винаги иска да е в центъра на вниманието и няма никакви принципи. Той нарича родения в България певец спорна и одиозна личност.

Но бакшишът си е бакшиш – събраната сума говори за доволни от таксиджията клиенти. По-рано поп идолът е бил забелязан на снимачната площадка на телевизионното шоу „Маската“ в тоалет от колекцията на Louis Vuitton на стойност 515 000 рубли (около 5700 евро).