Как всяка зодия преодолява любовните проблеми

Опазването на близките взаимоотношения понякога е истинско предизвикателство, особено когато се появи драма в живота на двойката. Изправени пред поредица от предизвикателства, различните зодии реагират различно на любовната драма. Едни черпят енергия от нея, други я избягват всячески, докато трети се стремят да намерят рационално решение на всеки проблем.

Ето как всяка зодия се справя с любовните драми в живота си.

Овен

Няма пречка или препятствие, което да попречи на щастието на Овена. Този зодиакален знак не може да бъде изплашен от конфликти в отношенията. Като упорита зодия Овенът не се отказва от връзката си независимо дали има големи или малки проблеми в нея. Готов е да се бори и да намира начин да оправя нещата. Не бърза да се отказва. Ако се срещате с Овен трябва да знаете, че той ще бъде изключително директен и няма да се страхува да изразява мнението си, особено когато нещо не е наред.

Телец

Телецът е прословут със своя инат. Това прави решаването на проблемите във връзката изключително трудно. Отношенията с тази зодия понякога са същинско предизвикателство за другия партньор. Компромисът не съществува като понятие за Телеца. Той защитава каузата и разбиранията си докрай на всяка цена. Въпреки това Телците имат и нежна страна. Те просто искат партньорът им да им докаже любовта си. След това са готови на всичко, за да го защитават и пазят, тъй като са домошари и ценят семейното огнище. Ако имате любовни драми с Телец, съсредоточете се върху действията, не върху думите.

Близнаци

Двойствената природа на Близнаците често е полезна, когато се стигне до разрешаване на спор. Те притежават уникална способност да виждат двете страни на връзката, на конфликта, на драмата, на разбиранията на партньора си и своите. Могат го, защото те самите са двойствени и базират всички свои думи и действия в живота на тази си природа. Близнаците разчитат изключително много на комуникацията във връзката си. Това означава, че са винаги готови да говорят, стига да вярват, че си струва. Ако не вярват по-скоро ще ви игнорират тотално и ще се държат хладно с вас въпреки усилията ви да разрешите любовната си драма. Не забравяйте, че са майстори на убеждаването и лесно ще ви вменят тяхното мнение и гледна точка.

Рак

Когато става дума за конфликт и спор в отношенията, Ракът е склонен да допусне чувствителната му страна да вземе връх. Той е истинска кралица на драмата, когато се стигне до проблемна ситуация с партньора. Страда силно и не спира да демонстрира това си страдание, за да накара половинката си да съжалява за думите и действията си. Често бързат да реагират и да отвърнат на удара, като така казват неща, за които съжаляват след това. Драмата е чест спътник на Раците във връзките им. Понякога те самите я търсят на места, на които я няма.

Лъв

Когато възникне драма Лъвът проявява войнствената си природа. Въпреки това той поема отговорност и винаги се опитва да реши проблемите вместо да ги избягва. Като силна и борбена зодия обаче, която обича да печели във всичко на всяка цена, Лъвът се опитва да излезе прав в споровете с половинката си. Той обича да защитава гордостта си, като често забравя, че и другите имат чувства. Обикновено казва неща, за които съжалява после. Подходът им е агресивен. Не се отказват, докато не стигнат до сърцевината на проблема. Лъвовете не се страхуват да поемат инициативата за решаване на споровете и драмите във връзките си.

Дева

Девите са трудолюбиви и щателни във всичко, включително и във връзките си. Те ще направят и невъзможното, за да решат проблемите си. Рационалният им подход към конфликтите им помага да ги разрешат прагматично. Това не означава, че нямат емоции или че ги пренебрегват, напротив. Девите просто действат логично и работят докрай за възстановяването на хармонията. Могат да са безкрайно критични на моменти, но това е само защото ценят високо безупречността в отношенията и се стремят към нея. Често остават неразбрани от партньорите си. Девите са едни от най-драматичните зодии в зодиака, които в много случаи са сочени като кралици на драмата наред с Раците.

Везни

Драмата, особено в любовта, е нещо, което Везните всячески избягват. Ако имате връзка с Везни можете да бъдете сигурни, че бързо ще намерят смислено и логично решение на проблемите във връзката без скандали и драми. Тази зодия е експерт в дипломацията и винаги намира начин да се помири с партньора си и да потуши огъня. Балансът е всичко за Везните. Те умеят да лавират и да възстановяват отношенията си, дори когато изглеждат безнадеждни. Успяват да откриват начин за решаване на проблемите, който важи и за двамата партньори.

Скорпион

Скорпионите имат тъмна страна и тя бива видяна от техните партньори, когато се стигне до проблем или някаква любовна драма. Не се страхуват от конфликти в отношенията и връзките си. Стремглаво влизат в пререкания и докрай защитават тезите си, убеждавайки партньорите си колко са сгрешили. Умеят да вменяват вина. Често не могат да бъдат обективни, което пречи на истинското разрешаване на проблемите. Скорпионите са ръководени от страстта, която владее сърцето им и това пречи на обективната им преценка. Решенията им често са ексцентрични и необмислени. Нараняват партньорите си, в някои случаи дори нарочно.

Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа. Те са чудесна комбинация от авантюризъм, способност за трезво решаване на проблемите и прагматичност. Умеят да решават проблемите в любовта сякаш разрешават правен казус. Това понякога дразни половинките им, които се чувстват като предмет, а не като личност. Стрелците не искат драма в живота си. Това им носи негативизъм, който те не понасят. Предпочитат да решат всички проблеми в зародиш, дори преди да са възникнали, ако е възможно.

Козирог

Търпението на Козирога е добродетел. Той разбира това много добре и знае как да го използва. Козирозите знаят, че отношенията отнемат време и усилия, особено когато възникне драма в любовта. Затова те подхождат рационално, стабилно и с много аналитичност към ситуацията. Козирозите имат силно развито чувство за справедливост. Те с удоволствие и усърдие работят с партньорите си за постигане на хармония във връзката. Обичат да съжителстват в спокойствие и без драма. Когато се стигне до конфликт гледат от всички възможни гледни точки, за да го разрешат. В някои моменти проявяват инат и упорство, което пречи на разрешаването на конфликтните ситуации.

Водолей

Водолеите мразят да живеят в проблеми, лоши отношения и драма. Склонни са по-скоро да се отдръпнат, отколкото да търпят подобна отровна обстановка. Не желаят да участват в спорове. Ако все пак такива възникнат във връзката на Водолея, той ще изрази своите решения и ще предложи начини за справяне с проблема. Толерантни и разбиращи са към партньорите си. Склонни са към идеализиране, което понякога им носи разочарования. Те винаги се надяват на разрешаване на проблемите, но невинаги успяват да участват активно в процеса.

Риби

Драмата е слабост за Рибите. Те са безкрайно чувствителни, може би едни от най-чувствителните в зодиака. Емоциите владеят сърцето им изцяло, което им пречи да се доверяват напълно във връзките си. Когато са виновни за конфликт или проблем, те се затварят в себе си, разстройват се дълбоко и блокират всякаква комуникация. Това ги кара да избухват в неочаквани моменти, когато чувствата са назрели твърде силно вътре в тях. Добре знаят стойността си. Съпричастни са, силно отдадени и очакват същото от партньорите си. Имат добро въображение и го използват докрай, за да върнат партньора си след конфликт.