Как да възбудите сексуалното желание

Всичко, което подобрява сексуалния живот, може да се счита за стимул на интимното желание. Възможностите са почти безкрайни. Вижте 6 начина да възбудите сексуалното желание:

Харизма

Мнозина търсят какви ли не начини да повишат своята неустоимост, но „спусъкът „за желанието на партньора е собствената ни харизма – тя е най-добрият „еротичен тунер“. Доброто самочувствие, желанието да бъдеш обичан, енергията – това е напълно достатъчно, за да се появи желанието.

Бъдете отворени и уверени

Това е препоръката на експертите. Стресът и липсата на време влияят много зле на половия живот – разрушават го напълно. Да бъдеш отпуснат, да покажеш на партньора си колко много го искаш – ето това е, което гарантирано ще го накара да ви желае и то силно. Някоя небрежна ласка, нежен поглед – и пътят към спалнята е вече наполовина съкратен! Само няколко думи могат да направят чудеса – например, фин намек или комплимент за външния вид на партньора. Не е нужно много, а само да уцелите подходящия момент!

Романтична вечеря на свещи

Ще кажете, че е клише, но все пак клишетата затова са клишета, защото са доказано верни. Един от най-работещите начини да се настроите на сексуална вълна е романтичната вечеря. Вкусни ястия, вино, мека светлина на свещи – всички тези неща отпускат и помагат на партньорите да се фокусират един върху друг. Оттук трябва да започнете, когато чувствата вече са понамалели или когато искате да подправите с щипка страст сексуалния си живот. Отпускащото червено вино и чувствената атмосфера бързо превръщат обикновената вечеря в незабравима вечер. Има и храни, които увеличават желанието, като ягодите, например. На разбитата сметана можете да се насладите не само от десерта в чинията, но и от пъпа на партньора. На филмите изглежда доста възбуждащо, така че – защо пък да не опитате!

Еротичното облекло помага

Секси дрехите не само предизвикват желание, но и радват партньора. В тясна пола, красиви чорапи и високи токчета всяка жена се превръща в кралица на секса. Но за еротично облекло важи същият принцип като при събличането: не се показвайте твърде много! Части от тялото, които са дискретно скрити от дрехите, събуждат въображението на партньора. Съветваме ви също да не показвате тоалета на половинката си преди любовната игра – нека е изненада. Всичко, което ви харесва, е позволено. Не е задължително да е неглиже или друг класически стил. Костюмът на медицинската сестра също е добър – можете да започнете да играете роли!

Секс играчки и игри

Не е трудно да направите секса ярък, когато има толкова много играчки, че не е нужно да полагате усилия да измислите нещо ново. Тези, които предпочитат BDSM, също няма да останат отегчени. Във всеки дом има шал, колан и няма да е трудно да намерите и белезници за играта. Можете да започнете с целувки и ласки, а след това дискретно да издърпате белезниците и да фиксирате ръцете на партньора си в леглото с тях. Ефектът на изненадата ще свърши работа!

Смяна на обстановката

Бързият секс в кола, на паркинг или на друго необичайно място е нещо, което може набързо да издуха праха от скучния сексуален живот. Сексът на едно и също място става рутинен с течение на времето. Еротичното настроение се събужда от смяна на обстановката и времето. Достатъчно е дори само да се разходите из апартамента – ще намерите доста интересни места за плътски удоволствия. Най-лесните алтернативи са на пода или на масата. Има достатъчно вариации, особено за бърз акт.

Всичко, което допада и на двамата партньори, е позволено

Какво точно създава еротично настроение и какво не зависи не само от ситуацията, но и от това, което харесва във вас партньорът ви? Във всеки случай, сексуалният живот може да бъде много по-интересен и приятен, ако практикувате дълга любовна игра. Сексуалните стимули не трябва да бъдат изключение, те трябва да се използват възможно най-често. Особено ако сте интимни все по-рядко. Опитайте колкото се може повече опции – това е правилният път към интересния сексуален живот, твърдят експертите, пише happy-woman.bg.