Как да разбереш дали сексът с теб му е харесал?

Да питаш „Хареса ли ти сексът с мен“ след любовната нощ, означава, че ти се иска да получиш купища комплименти по свой адрес. Но истината се крие не в неговия отговор, а в реакциите му след като сте мачкали чаршафите часове наред. По тях, дори той да не ти е казал нищо, можеш да разбереш много, пише rozali.com.

Ако не му се е получило, той…

Опитва се да се оправдае с всякакви истини и лъжи, но това изобщо не означава, че той не те желае, или че винаги има проблем с ерекцията. По-скоро това се случва за първи път, или пък се случва не толкова често, затова сега той реагира не по най-адекватния начин – преживява, нервничи или става агресивен. Истината е, че в подобна ситуация дори Джесика Алба не би могла да помогне, защото мъжът в този момент се интересува единствено и само от това да успее да се докаже на себе си и на всички наоколо, че случващото се все още не е краят.

Настоява за втори опит

Той не иска да те пуска да си отидеш и това е нормално, след като сте били заедно в леглото. Ако мъжът смогне да се събере духом и да успее да контролира мъжката си гордост, така че тя да функционира правилно, то може темата за провала да бъде захлопната и забравена завинаги. Но ако и вторият път е пълно фиаско, то да се преструваш, че нищо не се е случило, не е най-добрата идея. В този момент той изобщо не желае да слуша твоите доводи: „Нищо страшно, случва се на всеки.“ Защото твоята половинка – не е всеки. С него такова нещо просто не бива да се случва!

Вини за всичко теб

Ако всеки провал го напряга, сексът за този мъж е пряко свързан с чувството на срам. Не разчитай, че той ще се превърне в добър любовник. Когато чуеш претенциите му, просто благодари за критиката, но не позволявай това да се случи повторно. Сексът е за двама и е отговор на нещата, които се случват между тези хора. Ако твоето момче след провала е кълбо от нерви, веднага го измъквай от състоянието и отивайте да пиете кафе, да гледате филм или просто да се разходите в парка. Така той ще може да се отпусне и да оправи настроението си. А и ще разбере, че ти го цениш не само заради оргазмите, които ти подарява, (макар че и затова също), но и за времето, прекарано извън спалнята, когато вие просто се наслаждавате един на друг.

Веднага след секса той…

Обещава никога да не се разделите. Това може би е най-точният знак, че ти си попаднала право в целта. По-точно, че си се превърнала за него в тази, за която бленува всеки мъж, за първи път гледал порно филм – невероятно сексуална жена, с която може да изпълни не само номера си, но и цялата си програма. Можеш да се гордееш със себе си!

Казва ти, че отдавна иска да опита нещо по-различно

Думите му са пределно ясни: той те желае, но не му достига огън в секса. И тук всички се сблъскват единствено с този проблем – какво означава „нещо ново“? Или той просто иска да намекне, че кучешката поза му е омръзнала и те кани най-учтиво да се качиш на трона на кралицата, демек да поемеш инициативата и да смените позата.

Бързо се насочва към хладилника

И си взима оттам парче пиле, салата и едновременно с това пие мляко, направо от кутията. Видимо половинката ти много се е старал по време на секса, изгорил е маса калории, които сега трябва да си набави. Можеш да се радваш мъжът, който истински се старае да поеме инициативата и активната работа върху себе си, а и се държи дълго време по този начин, както на теб ти е необходимо, не се среща често в живота. Пази си гаджето и го храни навреме и качествено.

Продължава да те гали, да ти говори мили думи и да те целува

Почти е сигурно, че това момче е озарено от нещо. Божествен мъж, който по всяка вероятност веднъж е взел в ръцете си Енциклопедията на секса и е разбрал, че всички жени след секс се нуждаят от доза нежност и любов.

Разказва ти как неговият приятел е направил това с гаджето си

Добре е, ако този приятел наистина съществува, защото ако не е така, то ти слушаш в този момент носталгични разкази за бившите на сегашния ти любим. Така че спокойно можеш да му разкажеш за този случай, в който твоя близка е правила секс навсякъде, където ѝ изпаднел случай, а той те води само в спалнята.

 

Previous post Мика Стоичкова е кралицата на голите снимки, наду пазвата
Next post Жените от тези три зодии побъркват мъжете