Как да се снимате така, че мъжете да полудяват по вас в социалните мрежи

Напоследък много романтични връзки тръгват именно от социалните мрежи. Това вече не е просто визитна картичка на човека, а неговият втори живот. Психолози и учени ни разкриха как да се снимате така, че мъжете да полудяват по вас.

Гола мода

Много момичета обичат да парадират с чара си, защото така получават повече мъжко внимание. Мислят си, че са обожавани, но предизвикват у мъжете единствено похот. Ако искате наистина да харесвате мъжете, трябва да се отървете от подобни снимки.

Според социологическите проучвания едва около 3% от мъжете се впускат в дългосрочна връзка с момиче, което качва разголени снимки в социалните мрежи. Масло в огъня налива и наличието на татуировки или пиърсинг.

Сексолозите твърдят, че подобни снимки са вид ексхибиционизъм. Във всеки случай така няма да намерите сродна душа.

Искреност

Мъжете уважават искрените жени. Това може да се изрази по няколко начина.

Усмихнете се без преструвки. Може да е трудно да направите такава снимка, но ако успеете да постигнете искрена усмивка пред обектива, тогава сте уцелили десетката.

Не публикувайте снимки с насълзени очи. Не всички снимки е задължително да са весели и провокативни, и да парадирате със сълзите си е глупаво и неефективно. Но можете да направите „замислена“ снимка с нотка носталгия.

Не редактирайте снимките

Снимката трябва да е близка до реалността, за да не бъде разочарован мъжът при среща. В противен случай самочувствието на жените ще пострада, личното време ще бъде загубено и вечерта ще бъде провалена.

Естествеността е ключът към успеха при мъжете. Те обичат, когато една дама има малко грим и когато снимката не прилича на корица от модно списание или кадър от филм.

Уникалност

Мъжете са привлечени от уникалният външен, който другите нямат. Може да бъде всичко – например, стил на облекло.

Хумор

Мъжете обожават момичета, които знаят как да се смеят на шеги. Чувството за хумор е най-големият дар на природата. Ако имате такова, покажете го. Забавните снимки ще привлекат повече вниманието на мъжете.

Самоиронията в определени количества също не е вредна. Можете да се шегувате с недостатъците си, да носите нещо много смешно в магазина, да покажете остроумие. Не бъдете скучни в социалните медии.

Показване на вашите хобита

Покажете на всичките си последователи как създавате нещо интересно. Това може да бъде рисунка, ръкоделие, нещо подходящо за демонстриране на вашата заетост на околните.

Основното е да покажете на всички своята активност и стремежи. Можете да споделяте снимки от работа, от курс, който карате в момента. Мъжете обичат дами с разностранни интереси.

Кои снимки са най-малко привлекателни за мъжете?

Снимки от плажа и от нощни клубове. Тези две места са най-„страшните“. Колкото по-малко такива снимки на вашата страница в социална мрежа или в сайт за запознанства, толкова по-добре.

Учените са провели мащабно проучване как правилно да снимаме, за да се харесаме на мъжете. Ето техните съвети:

  • Усмихнете се широко и покажете зъбите си.
  • Много е полезно да публикувате снимки, на които сте сами. Понякога можете да разредите селекцията и със снимки с приятели, знайте, че всяко мъжко присъствие на снимката плаши вашите фенове.
  • Най-добрият филтър е черно-белият. Мъжете го обичат най-много, според проучванията. Те са с 60-70% по-склонни да обърнат внимание именно на черно-бели снимки.
  • Естествена обстановка. Това е много важно, защото мъжете не обичат момичетата да правят студийни или сценични снимки и видеоклипове. По-добре е да правите снимки и видеоклипове у дома или на улицата, тоест, в естествена среда.