Как домът ви издава вашия характер?

Домът издава много за това какви личности сме. Изборът на цветове, снимките по стената, както и подредбата и хигиената в жилището разкриват много за характера. Как изглежда твоят дом? Обичаш всичко да е подредено или си по-хаотичен? Може би гардеробът ти прелива от стари дрехи или задължително оправяш леглото си сутрин. Но как точно изглежда бюрото ти? Разбери дали твоите личностни качества се отразяват в интериора на жилището ти.

Виж какво казва за характера ти начинът, по който подреждаш и се грижиш за дома си:

Препълнен гардероб

Не се дерзай, ако изпитваш затруднения да дадеш за рециклиране старите дрехи, които отдавна не обличаш. Чувството на невъзможност да разчистиш дома си може да е индикация, че нямаш готовност да изхвърлиш отдавна отминали спомени. Подобна носталгия може дори да направи подреждането невъзможно. Поработи над емоциите си и след това смело се заеми с разчистването, съветва actualno.com.

Наблягаш на декоративните предмети

Украсяването на дома с декоративни свещи, персонализирани кърпи за банята или вази от фин порцелан е признак за сериозна амбиция. Според психолозите хората с подобни жилища са особено креативни, когато са под напрежение. Те искат да се покажат в най-добрата си светлина и знаят, че малките неща могат да оставят силно впечатление.

Голяма колекция книги

Пълната с книги библиотека подсказва, че си личност, открита към света. Обичаш да опитваш нови неща и да експериментираш с интересни проекти. Това може да е изразено в интериора на дома ти – не само с много книги, но и с богата арт колекция.

Празно бюро

Това, че не държиш никакви предмети върху бюрото си не означава автоматично, че си просто устроен или педантичен човек. По-скоро означава, че си надеждна личност, която обича стабилното и структурирано ежедневие.

Препълнен хладилник

Случва ли ти се да препълваш хладилника си с интересни нови продукти или запаси за случайни гости и партита в последния момент? Според психолозите ти си забавна, чаровна и експресивна личност.

Разхвърлян шкаф за чорапи

Оказва се, че според психолозите най-подредените хора често са най-немарливи в подреждането на чорапите си. Тези, които обикновено са прилежни традиционалисти, се отнасят с пренебрежение към правилата за дреболии, които според тях са загуба на време.

Оправено легло

Различни проучвания показват, че хората, които редовно оправят леглото си след сън, имат повече енергия и по-често намират време и за спорт. Това може да означава, че тези, които поддържат балансирано физическо състояние, организират по-добре ежедневните си задачи.

Колекция от почистващи препарати

Многообразието от почистващи препарати вкъщи означава, че си по-скоро консервативна личност. Склонен си да следваш конкретна рутина в действията си и имаш подреден и чист дом. Нуждаеш се от ред, който да предотвратява излишните изненади и да ти дава чувство за сигурност.

Previous post Най-трудната за разбиране зодия е…
Next post Бившата на Сашо Кадиев все още е част от семейството