Как можете да обидите фатално всяка зодия

Всички хора имат своите слабости. И граници на търпение. Астролозите сега ще ни запознаят с тези обиди, които зодиакалните знаци никога не прощават. И така, нека видим по какъв начин може да си изпросите пълно игнориране от някого, в зависимост от неговата зодия.

Овен

Овните са готови да се справят с всяко препятствие, защото са свикнали да вървят напред, независимо какво се случва. Те могат да изтърпят много неща, но никога не биха простили незаслужени упреци. Нищо не може да нарани Овен толкова много, колкото обвиненията в импулсивност и необмисленост. Направите ли го, край с вас. Забравете Овенът някога да ви прости. Той ще „донесе вода от девет кладенци“, за да оправдае отношението си към вас, така че дори може никога да научите истинската причина, поради която ви е изключил от живота си.

Телец

Хората, родени под знака на Телец, обичат край тях да има красиви и скъпи неща. Това им носи радост и усещане за успех. Но ако само дори намекнете на Телеца за неговата комерсиалност, веднага ще се превърнете в негов враг №1. Нищо няма да нарани рогатия повече от това, да го считат за повърхностен и зависещ от мнението на околните. Така че, внимавайте, когато говорите с него за тези неща. Освен, разбира се, ако не целите да не го видите никога вече.

Близнаци

Близнаците обичат да поемат няколко задачи наведнъж, като превключват между тях за по-голяма ефективност. Прословутата им интелигентност им помага много в това. Те се считат за много надеждни и сериозни, така че всеки намек за обратното ги удря право в сърцето. Писнало ви е от някой Близнак и искате да го разкарате? Тогава му кажете за колко вятърничав го намирате и гледайте какво ще се случи.

Рак

Ракът обикновено крие в себе си всички преживявания, няма значение дали са важни или незначителни. Така представителите на тази зодия се защитават другите. Но пък страшно много се обиждат, ако ги обвинят в капризност и незряло поведение. Дори и да не си даде вид, че е обиден, Ракът ще мисли и премисля обидата ви няколко дни, а след това просто ще изтрие номера ви от контактите си.

Лъв

Лъвовете имат нужда от вниманието и одобрението на другите като от въздух. Не го ли получат те са абсолютно нещастни. Жадуват за любов и лесно установяват контакт, но мнозина смятат хората от тази зодия за отвратителни егоцентрици. Само, моля, внимавайте Царят да не ви чуе! Ще нададе такъв рев, че земята ще се разтресе под краката ви. Или ще бъдете изядени, или прогонени в друга гора.

Дева

За Девите всичко трябва да бъде ясно и планирано. Даже не просто планирано, а буквално насрочено по минути. Хората от тази зодия обичат да анализират другите и самите себе си, но не търпят критика под никаква форма. Няма значение в какво ще ги упрекнете. Може да е вярно, а може и въобще да не е така. Девата първо ще ви обяснява половин ден колко не сте прави, а след това ще извади „черният списък“ от джоба си и старателно ще ви впише на първо място в него.

Везни

Везните се стараят винаги помагат на другите. Затова никога не им казвайте, че са арогантни и безразлични към близките си. Направо ще ги съсипете! И никога след това няма да подобрите отношенията си.

Скорпион

Скорпионите бързо правят заключения за хора и ситуации. Те обаче не са категорични – след дълго мислене нищо чудно да променят мнението си. Това ги прави отвратителни ​​лицемери, но не смейте да им го кажете! Отмъстителният Скорпион не просто ще престане да общува с вас. Само така ще изглежда на пръв поглед. Не! Той само ще ви „гледа акъла и ще ви крои капата“. И в удобен момент ще атакува смъртоносно.

Стрелец

Стрелците се втурват през живота презглава, без да спират никъде и без да задържат вниманието си върху нищо. Но при цялата тази жажда за приключения, представителите на зодията изпитват почти религиозно страхопочитание от чувства като приятелство и любов. Кажете им, че са недостойни за тях и ще си подпишете смъртната присъда!

Козирог

Козирозите се считат за много сериозни и отговорни. Те проверяват по сто пъти всяко дребно нещо, всеки незначителен детайл. Това е ужасно скучно, но… Не им го казвайте! Иначе ще чуете отдалечаващият се тропот от копитата им. И никога няма да се върнат.

Водолей

Представителите на тази зодия обичат да са сами и не им е по вкуса да натоварват другите с проблемите си. Поради това те създават впечатление на студени и безразлични личности, което е фундаментално погрешно. Затова и не могат да преживеят някой да ги нарече такива! Гениалният Водолей е гениален във всичко, включително и в прекратяването на отношенията. Много скоро ще е напълно неоткриваем за вас.

Риби

Рибите са много креативни и затова винаги изглеждат така, сякаш живеят в друг свят – на фантазии и мечти. Но ако ги наречете незрели и загубили връзка с реалността, те няма да ви го простят никога. Ще отплуват в дълбините на океана и никога не ще се покажат на повърхността, пише happy-woman.bg.

Previous post Теди Кацарова показа супер тяло в Парагвай
Next post Какво означава… Ако сънувате, че сте бременна…