Как мъжете изненадват жените според зодията си

Какви изненади може да очаква жената от мъжа, според неговата зодия? Ето отговорът.

1. Зодия Овен
Мъжът Овен обича романтичните чувства и поднася страхотни изненади на женската си половинка. Не е рядкост да се появи с огромен букет цветя, без да има някакъв повод, и да зарадва сърцето на дамата, която обича. Той обича вечерите на свещи, харесва му да избира някое хубаво местенце, където жената да се почувства страхотно и винаги намира начин да я изненада приятно. Ако изненадата не се получи, това не го обезкуражава, а опитва отново. Жената е добре да оцени неговите усилия и да му го каже. По този начин той се чувства удовлетворен и окрилен.

2. Зодия Телец
Мъжкият Телец не си пада по изненадите, но по природа е чувствен и нежен. Търпението за него е на първо място. За него изненада би могло да е храна на свещи у дома. Домът е предпочитаното място, защото там той се чувства в свои води. Може да ви изненада с някое страхотно ястие, което го е направил или поръчал, а след това ще ви отведе към спалнята, като ще ви предразположи с някой изкусителен масаж или друга любовна техника.

3. Зодия Близнаци
Това е зодия, която обича разнообразието. За нея е характерно, че обича да е заобиколена от други хора. Мъжете Близнаци са много любознателни и обичат да посещават нови места. Затова ако сте жена, няма да е чудно мъжът Близнаци да ви заведе в шумно място, където да е замислил вълнуващи приключения с вас. Не е рядкост да ви изненада с неочаквано пътуване, но без да ви каже накъде и за колко време.

4. Зодия Рак
Пазители на дома и семейният уют. Не ги влече особено да пътешестват. Предпочитат си домашният комфорт. Те са непоправими романтици, чувствителни и емоционални. Мъжът Рак може да изненада своята любов като й приготви някоя вкусна изненада, направи подобрения в дома, сложи някакви украшения или пусне романтична музика.

5. Зодия Лъв
Лъвовете са пълни с романтика. При него решенията се взимат бързо и емоционално. От него можете да очаквате всякакви скъпи подаръци като колие, обеци, златен синджир, луксозна чанта и какво ли още не. Той иска жената да се чувства щастлива и му харесва да гледа блясъка в погледа й, когато я изненадва. Лъвът обича да гледа красотата на половинката си и това е една от причините да й подарява неща, които я правят още по-красива. Той се гордее с нея и обича да излизат двамата пред други хора. Лъвът е царят, а жената до него е кралицата.

6. Зодия Дева
За Девата редът и подредеността са доминиращи в характера им. Те обичат да следват плановете си и мразят, когато настъпят неочаквани размествания или промени. Предпочитат да не рискуват. Ако жената се радва на партньор от зодия Дева, тя може да очаква чистота и подреденост. Възможно е да се е погрижил за вас с някое любимо ястие, което вие непременно трябва да харесате. Ако не го похвалите за старанието, мъжът Дева става заядлив и започва да мърмори.

7. Зодия Везни
Мъжът Везна обича разнообразните и красиви местности. Той може да ви отведе там без да ви пита. От него очаквайте щедри подаръци. Нищо чудно, ако е предпочел да ви заведе на интересна изложба, а защо не и друго интересно арт събитие. За него вие трябва да се обличате перфектно и така той ще е горд, че е с вас. Мъжете Везни обичат жената до тях да изглежда красиво и стилно.

8. Зодия Скорпион
Те не се свенят да показват своята страст към половинката си. Обичат всякакъв тип изненади, с които да обсипват половинката си. Те се стремят да карат жената до тях да бъде специална. За тях най-добрата изненада е да я заведат на място, където да бъдат само двамата и да си прекарат страхотно. Там мъжът Скорпион би показал цялата си страст и желание да бъдат заедно. Приглушена светлина и тиха музика е любимият фон на тази зодия.

9. Зодия Стрелец
Пътешествениците в зодиака. Най-любимата му изненада е да пътува до някъде, без да го е планирал предварително. Изключително спонтанен, той предпочита да отведе своята любима далеч от всекидневието и от обичайните неща, които ги заобикалят. Мъжът Стрелец винаги има ясен и точен план, който крие до последния момент. За него е важно планът да е перфектен, за да може изненадата, която поднася да е истинска и жената да ахне от учудване.

10. Зодия Козирог
Мъжът Козирог обича да изпипва нещата. Неговата изненада винаги се обмисля добре. Той не обича спонтанните неща, а когато реши да изненада своята половинка, всичко трябва да е перфектно организирано. Той винаги знае на кое място да заведе неговата половинка и има подготвен план как да я впечатли. Страхотен кавалер е, не забравя да й поднася цветя, да отваря вратите и да подава ръката си. Обича да подчертава своята мъжественост. Харесва му да плаща сметката и се обижда, ако жената тръгне да вади пари.

11. Зодия Водолей
Ако жената е романтична и се е влюбила във Водолей, тя може да очаква нетипична изненада от тази зодия. Защото Водолеят е малко странен, когато се касае за любов. Често пъти той се проваля и не е никак сантиментален или романтичен. Затова като изненада може да се приеме обратната му реакция – проява на романтичен жест, който не е типичен за него. Ако сте жена, влюбена в него и усетите такъв жест, това означава, че той наистина държи на вас и ви обича. Когато вашата връзка стане по-сериозна, Водолеят ще започна да ви слуша по-внимателно и да разбира вашите нужди и желания.

12. Зодия Риби
Класическата романтика е в сърцето на зодия Риби. Свещите, хубавата храна, букет с цветя и тихата музика са любимите за тях изненади. Очаквайте Рибата да ви сюрпризира с някое авторско артистично изпълнение, с което да разтопи сърцето ви. Мъжката Риба държи да сте особено специална, когато сте в неговата компания и ще ви накара да се почувствате такава.

Previous post Катя пали страсти по бански в новото видео на „Ритон“
Next post Токсичните емоции, които ни пречат да сме щастливи