Как се превзема недостъпна жена

Някои жени изглеждат недостъпни. Но не се заблуждавайте, господа, както се казва, всеки си намира майстора. Психолозите имат няколко съвета в това отношение. Ако се вслушате в тях, за вас няма да има недостъпни жени!

Научете се да очаровате нежния пол

Любовта наистина е нещо, което ни прави по-добри. Ако някога сте се влюбвали, тогава знаете какъв силен опиат е тя. Може би сте срещнали прекрасна, но недостъпна дама и се чудите как да я спечелите? Спокойно, има начини да очаровате и да превземете сърцето ѝ. Разбира се, ще ви трябва малко време, смелост и търпение.

Бъдете смели и осъзнайте, че с недостъпната жена няма друг начин, освен вие да направите първата крачка. Късметът обича тези, които умеят да рискуват. Бъдете активни, заговорете я или ѝ пишете.

Да, казват, че жената обича с ушите си, така че не забравяйте за комплиментите.

Флиртът е увлекателен и забавен. Особено ако знаете как да го използвате. Флиртувайки, вие показвате своята симпатия и сериозните си намерения. Но нека всичко е съвсем естествено, защото без доза спонтанност е малко вероятно да бъдете разбрани добре от дамата.

Докосвайте я! Трудно е да се надцени значението на докосванията, ето защо трябва да намерите точния момент, за да изразите своята позиция.

Опитайте се да изглеждате добре и не подсилвайте аромата си с твърде силни парфюми. Все пак не искате тя да се закашля още щом я доближите! Ароматът е едно от най-важните неща, когато става въпрос за завладяване на жена. Миризмите остават трайно в съзнанието ни и извикват спомените ни. Затова изберете нещо подходящо.

Опитайте се да бъдете възможно най-учтиви и грижовни. Жените харесват това и ако успеете, от недостъпна дама тя ще се превърне в кротко агънце. Със сигурност ще приеме втора среща, а след това трета и така нататък.

В никакъв случай не тичайте след нея и не я дразнете. Това не е начинът. Ако вече сте говорили веднъж с нея, вероятно имате представа какво би могло да я привлече. При всички случаи трябва да сте искрени и оригинални. Извадете на показ качествата, които ви отличават от другите и я очаровайте! Тогава ще имате много повече шансове да станете нейният любим човек.

Научете се да слушате и да задавате въпроси

Ако не сте много проницателни, опитайте се просто да слушате какво ви казва тя. Ако ви харесва, ще забележите, че тя ви разказва абсолютно всичко за себе си. Жените обикновено споделят преживяванията си с любимите хора /и потенциални партньори/, така че, най-вероятно ще узнаете какво я е наранило или направило щастлива в миналото, как се отнася към близките си, какво обича да прави през уикендите и какви филми и музика харесва.

Когато тя говори с вас, опитайте се да ѝ покажете, че се интересувате, не ви е скучно и споделяйте нейните вкусове. Не забравяйте да задавате въпроси, но не се ровете и твърде дълбоко. Ако иска да каже нещо много лично, тогава ще го направи сама.

Не забравяйте, че ако искрено се интересувате от нея, тогава стената на недостъпността ще се срути бързо и между вас ще възникне взаимно привличане.

Ако се питате: „Как да я провокирам към разговор, ако тя е недостъпна?“ Тук има няколко опции – може на парти на общи приятели, съвместно обучение или работа, докато сте на разходка с вашите домашни любимци и така нататък. Винаги ще измислите как да започнете един разговор, ако държите да опознаете тази жена.

Имате ли добре развито чувство за хумор? Ако отговорът е положителен, току-що шансовете ви да я имате се увеличиха многократно. Опитайте се да я накарате да се смее от сърце и това вече е първата голяма крачка към сближаване.

Вярно е, че дамите не търсят целенасочено забавни мъже, но пък и никога не отказват запознанства с такива. Щом се смее на вашите шеги, това подсъзнателно я кара да мисли, че се чувства добре и удобно с вас. Хуморът обаче трябва да е уместен. Никакви шеги за „под кръста“.

Засвидетелствайте уважението си

Защо е толкова важно това? Можете да сте най-добрият флиртаджия, страхотен алфа мъжкар, уверен и упорит човек, но ако не уважавате жената като човек, тогава е малко вероятно да спечелите. Не забравяйте да вземете предвид нейното мнение, да слушате какво казва и спазвайте границите на приличието, пише happy-woman.bg.

Бъдете себе си и покажете най-доброто от личността си. И не забравяйте, че непревземаеми крепости няма, а само слаби нападатели!

Previous post Диляна Попова опасно близка с Орлин Павлов и още няколко мъже
Next post Коя е идеалната професия според зодията ви