Как сте с IQ-то? Ето кои са най-глупавите зодии

IQ-то на всеки човек е различно – безспорен факт. Напълно нормално е да някои хора да се по-умни от други.

Това се дължи на много неща – образованието им, желанието за научаване на нови неща, но и на.. зодията им. Поне така твърдят астролозите.

„Знаете, че има хора, които каквото и да правят, колкото и да се мъчат, все не могат да се похвалят с много знания. Това е така, защото те попадат в една много неприятна категория – на глупците“, казват астролозите, предаде Жената Блиц.

Те са убедени, че някои знаци от Зодиака трябва да бъдат по-мълчаливи, за да изглеждат по-умни. Защото като си отворят устата излиза ненужна информация.

„Има топ три на най-глупавите зодии“, казват астролозите.

Ето кои са трите най-глупави зодии:

Риби

Според специалистите Рибите изглеждат перфектно, когато мълчат и се усмихват сладко. В противен случай те започват да ръсят такива небивалици, че направо не е за вярване.

„Мечтателните Риби живеят в своите фантазии, в измислена приказка и се опитват да убедят другите в това. Но такова поведение предизвиква само смях в околните“, казват астролозите.

Телец

Астролозите смятат Телците за един от най-глупавите знаци на зодиака, тъй като никога не се учат от грешките си. Изглежда, че са повече от твърдоглави.

„В същото време Телецът обича да дава съвети на хората по всякакъв повод. Най-често те не са ефективни и нямат нищо общо с реалността. Затова да се вслушваме в тяхното мнение е изключително опасно“, предупреждават астролозите.

Близнаци

Наивните Близнаци сякаш живеят с розови очила. За тях, както и за Рибите, реалността не съществува или се опитват да я избегнат по всякакъв начин. В общуването с тях ще научите всичко възможно, но не и това, от което се нуждаете.

„Не трябва да разчитате на интелектуални разговори с Близнаци, тъй като максимумът, за който можете да говорите, е мелодрама и цената на хранителните стоки в магазина“, твърдят астролозите.