Калин Врачански е отново сам?

На море без гаджето е Калин Врачански. Актьорът бе забелязан от екип на „България Днес“ да обикаля из един от най-популярните ни плажове – „Градина“. Той бил сам, а не с любимата си Александра.

Според едни, възлюбената на Калин не е с него на морето, защото има ангажименти в София. Други твърдят, че двамата са разделени. Врачански и красавицата не са засичани заедно от няколко месеца. Мадамата дори не идвала пред театъра, за да чака любимия си Калин, както правела преди.

Пред приятели Калин се похвали, че е край морето цяло лято и е в компанията само на другари. Калин е избрал да спи в каравана в края на къмпинга. Вечер компанията вдигала шумни купона, а през деня звездата от „Господин Х и морето“ не излиза от водата. Врачански е запален по вдигащите адреналина спортове. От години Калин кара уейкборд.

Врачански често отскача и до други плажове по Южното Черноморие, където вълните са още по-големи. За разлика от сега, преди Калин бе доста палав на плажа. По времето, когато бе считан за секссимвол на родното кино, Врачански бе хванат в доста деликатна обстановка – папараци го щракнаха да бърка под полата на знойна красавица.