Калин Врачански май отново е ерген

Калин Врачански май отново е в отбора на ергените. Актьорът бе хванат от папараци да обикаля заведенията на столицата сам. Брадясал и дегизиран със слънчеви очила, секссимволът отново бе засечен на зимна разходка без последната си официална половинка Александра.

От лятото насам двамата с хубавицата не са се появявали никъде заедно. Двамата се събраха през 2019 г., а през 2020 г. стана ясно, че дори са се сгодили. Художничката носеше на ръката си нежен годежен пръстен и двамата уж се гласяха да минат под венчило, макар Врачански отдавна да е заявил, че не е страстен привърженик на брака.

Очевидно обаче отношенията между него и Александра не са цветущи и Калин пак безделничи, досущ като в ергенските си години, преди да се залюби с нея. Кариерата му, досущ като личния живот, също е забуксувала. В момента постановките, които репетира, са на пауза, защото макар и ваксиниран, се разболял от коронавирус и цялата организация пропаднала. Актьорът прекарал вируса относително леко, по-зле му се отразявала липсата на ангажименти.

Въпреки това той явно има заделени спестявания, защото все още не се е разделил със скъпото си спортно бяло Audi. С автомобила той се сдоби преди няколко години срещу сумата от 150 хиляди лева. Врачански е любител на високите скорости и си пада и по мощни мотори, пише „Ретро“.

Previous post Бившият на Симона Загорова сподели истината за новия си живот
Next post Ненчо Балабанов избяга от студа в Дубай