Камелия и Ариа кръстосват шпаги! Изливат си с кофи хейт

Фолк дивата Камелия вече обяви словесна война на колежката си Ариа. Повод за яростната критика на звездата се оказа сценичното поведение на по-младата певица. Известно е, че Ариа се раздава на макс на участията си, танцува върху масите, съблича феновете и ги кара да показват мускули от сцената. Певицата понякога и лежи на сцената по гръб, а краката ѝ са вдигнати във въздуха, имитирайки каране на колело.

Сега, че не е дамско това, не е дамско поведение, но това е друга тема. Камелия е на мнение, че някои нейни колежки не правят шоу, а сеир: „Да уточним какво е шоу в България! Между сеир и шоу има голяма разлика! Мисля, че повече се търси сеирът напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована. А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори… Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката – това за мен е повече сеир, отколкото шоу. Така че аз съм „ЗА“ шоуто, но нивото доста се промени и сеирът измести шоуто.“.

Ария реши да отвърне на критиката, макар името ѝ да не е било споменавано. Хайст Котарачето присъства на участие на Ариа, на което реши да я пита директно: „Какво мислиш за хейта от Камелия?“, а изпълнителката отсече:

„За хейта от кого? Виж, не приемам коментари за себе си от хора, които излизат по зърна и по пеперудки на концерти.“.

Previous post Култови участници от Big Brother се хванаха за гушите
Next post Гала разкри как поддържа младежкия си вид през зимата