„Капките“ събират бивши любовници, които не могат да се дишат

Екшън се очертава в „Като две капки вода“, където сили ще премерят бившите любовници Мариана Попова и Дарин Ангелов. Лошото е, че днес те не се понасят, пише hotnews.bg. Иронията на закъснялата им среща е, че тази година музикалното предаване стартира точно на 14 февруари – деня на любовта.

Припомняме, че преди да стане известен като актьор, Дарин Ангелов привлече вниманието на медиите като гадже на Мариана Попова. Двамата бяха заедно повече от две години, но днес актьорът съжалява, че е посветил най-добрия период от живота си на певицата.

Негови близки твърдят, че Ангелов бил ужасен всеки път, когато си спомнял за времето си с Попова. „Беше като омагьосан от нея, така го влачеше за носа, че беше като послушно момченце в ръцете на мащеха“, коментират запознати с отношенията им. До преди години певицата изтъквала, че Дарин е голямата й любов, но изглежда, че той не може да каже същото. Днec панелистът на Гала е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има дъщеричка.

Тя пък била голямата любов на съпруга на Евгения Калканджиева Стефан. Мариана пък е щастлива с Веселин Плачков, от когото има дъщеря. Вчера тя благодари на всички, които са я поздравили за влизането й в Капките.

Previous post Ивайла Бакалова свали дрехите на екзотично място
Next post Новият мъж на Джулиана Гани е барета