Кари Брадшоу заряза Тузара, старото й гадже се завръща

Продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ – „И просто така“, ще върне зрителите към познатата любовна драма в живота на главната героиня. Екранната Кари Брадшоу, в чиито шикозни обувки се разхожда Сара Джесика Паркър, отново ще трябва да кърпи разбито сърце заради Тузара.

И по всяка вероятност ще намери утеха в стара любов – Ейдън Шоу. Това е най-вероятният сценарий, тъй като името на актьора Крис Нот (Тузара) не фигурира в каста. Джон Корбет обаче, който се изявява като Ейдън в трети и четвърти сезон на „Сексът и градът“, се завръща.

„Ще участвам в шоуто. Мисля, че ще се появя в няколко епизода. Харесвам всички тези хора, винаги са били мили с мен“, издаде Корбет пред изданието Page Six. Междувременно от НВО издадоха как ще обяснят липсата на Ким Катрал, прочула се като палавата Саманта.

„Както е и в истинския живот, хората идват в живота ти и си отиват. Някои приятелства избледняват, други тепърва започват. Това са реалните етапи в живота. Опитват се да разкажат достоверна история за жена в 50-те си, която живее в Ню Йорк. Приятелствата, които си поддържал през 30-те си, невинаги продължават до 50-те“, заяви Кейси Блоис.

Припомняме, че в „И просто така“ актрисите Синтия Никсън и Кристин Дейвис също се завръщат оМиранда и Шарлот и ще покажат на многобройните почитатели на поредицата какво се случва с тях 20 години след края на „Сексът и градът“. Актуалната история ще се появи в новата платформа HBO Max. Сюжетът ще се разгърне в десет епизода, всеки от които ще е с продължителност от 30 минути.

„Коронавирусът очевидно ще бъде част от историята, защото той засяга града, в който живеем. Как се променят отношенията, след като приятелите изчезнат? Имам вяра, че сценаристите ще изследват темата във всички нейни аспекти“, анонсира наскоро Сара Джесика Паркър, цитирана от Vanity Fair.

Оригиналният сериал „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през далечната 1998-а. Следват шест сезона и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г.