Каролина Куркова обяви гола, че очаква трето дете

Чешкият супермодел Каролина Куркова очаква трето дете, съобщи сайтът на сп. People. 36-годишната Куркова е споделила радостната вест с гола снимка в Инстаграм и в есе за сп. Glamour. Красавицата разкрива, че третата й бременност е била изненадваща за нея и съпруга й Арчи Друри, пише „Монитор“.

Каролина Куркова пише, че да бъде бременна за трети път и то в подобно „уязвимо“ време, е различно преживяване за нея. „Вярвам, че нещата се случват, когато е писано, и това е част от магия, над която не винаги имаме контрол. В такива случаи трябва да се отдадем на чувството, да бъдем търпеливи, да се развиваме, да израстваме“, споделя Куркова, която има две момчета – Тобин Джак (11) и Ноа Лий (5).

Супермоделът споделя също, че за разлика от предишните си две бременности като по-млада, сега, вече прехвърлила средата на 30-те, се чувства много по-уверена.

„Третата ми бременност ми предостави възможността най-после да се почувствам свободна в тялото си, и ми показа на какво е способно и какво може да понесе. Случващото се с тялото през бременността е прекрасно, женствено, чувствено“, пише супермоделът. „Когато съм бременна и раждам, се чувствам истинска жена, Жена-чудо. Чувствам се благословена, че забременях за трети и вероятно за последен път“, допълва Куркова.

Освен есето на бъдещата майка, изданието публикува и нейна разголена фотосесия, кадри от която Каролина Куркова е споделила в профила си в Инстаграм.

Previous post Три неща, които не са добри за самочувствието ви
Next post Кои цветове диктуват гардероба през 2021?