Катето Евро шашна с признание за Славена Вътова и нейния Сашко

„Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…“ С тези думи Катето Евро изуми присъстващите на премиерата на първата книга на модела. Красавицата издаде четиво със здравословни рецепти. Разбира се, обичаната актриса се шегува. Добрата ѝ приятелка е женена, има и две деца от съпруга си. А наследникът на Евро – Сашо Кадиев, също е щастливо обвързан, но с друг красив модел – Ивелина Чоева.

Слуховете за раздялата на Славена с половинката ѝ Юлиян Цолов продължават да вият в публичното пространство. Напук на тях обаче манекенката и бизнесменът са заедно. Цолов се появи минути преди премиерата на книгата на жена си. Той ѝ направи няколко снимки, пожела ѝ успех и отпраши в неизвестна посока с мощния си джип.

„Обградена съм от хора, които ме обичат. Точно това ме вдъхнови“, споделя с усмивка на устата Вътова, предава „България днес“.

За да покаже колко е добра в кухнята, Славена приготви пред всички гости и здравословна торта, при това за по-малко от 10 минути.

„Никога не съм вярвала, че нещо здравословно може да е толкова вкусно – каза Катето Евро. – Славена ме научи на толкова много неща. Никога преди не си бях помислила, че мога да ям торта от… цвекло. Аз си обичам вредно и мазно като сланинка. Уви, разбрах, че има и други вкусни неща на този свят, благодарение на Славена“, добави Катето Евро, която не спря да хвали приятелката си, а в същото време опита ѝ приготвения от нея десерт.

Катето и Славена се сближават покрай ролите си на жури в „България търси талант“. Стават приятелки, а по-късно започват да работят заедно в интернет, където готвят.

„Чувствам Катето Евро като майка“, казва по адрес на актрисата Мис България 2006 г.