Като Диана Габровска: Култова БГ TikTok звезда в розовите филми

Вели Отвертката е втората голяма българска порнозвезда, пише „България Днес“. Такава корона поставиха на силиконовата брюнетка хиляди потребители, които са гледали най-новото ѝ хитово видео. Младата сексуална хищница тръгва по стъпките на Диана Габровска, която е първата ни голяма звезда в порното и вече натрупа сериозен опит от 18+ филми, които продуцентска компания заснема в съседна Гърция.

За пръв пръв Вели участва в порно с мъже, като на клипа е в тройка с двама юнаци. Досега изкусителката пускаше видеа, на които е сама, и нямаше участие в горещите сцени на други хора. Отвертката вероятно сериозно е решила да влезе в дебрите на порноиндустрията, тъй като онлайн се разпространява и лесбоклип, в който си раздава еротични ласки с друго момиче.

От няколко години Вели има сериозно присъствие в интернет, като трупа все по-голяма популярност. Девойката влиза в различни образи, а нейна запазена марка е да се шегува по време на еротичните сцени. В клиповете разтропаната мадама води диалог с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата „Здравейте, момчета“. Впоследствие се появи и видео, на което се вижда как прави орална любов на неизвестен мъж, но нивото беше прекалено аматьорско. Докато при първата ѝ тройка си личи, че е вложено повече професионализъм при заснемането.

Вели има стотици хиляди последователи в социалните мрежи. Стана известна и с комедийните си клипове, на които страстно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Вели получава прякора Отвертката заради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си.

Previous post Мирела от „Игри на волята“ има връзка с холивудски актьор
Next post Безобразното поведение на децата на Вики от „Мастило“ съсипаха Петя Дикова в bTV