Като майка си! Синът на Жана Бергендорф пред изключване от трето училище

Синът на Жана Бергендорф Лео е пред изключване от трето училище, предаде Lupa.bg. Учители, ученици и родители са пропищели от петокласника, който бил агресивен и налитал на бой на съучениците си. Детето е отглеждано от бащата, който явно не може да се справи с възпитанието на наследника си, а майка му е над нещата.

Лео вече е бил изгонен от две училища, като в момента е в трето, но и там е пред изключване, дочу сайтът ни. Детето често ходело без написани домашни и научени уроци, а оценките му никак не били високи.

„Детето е оставено на произвола на съдбата. Никой не се занимава с него. То няма добър пример около себе си и подражава на агресивните си родители“ – коментираха майки на други ученици от школото на Лео.

Бергендорф стана известна преди 10 години, когато спечели шоуто „Х фактор“. Кариерата й е като скоростно влакче от лунапарк – пеене, купони, наркотици, насилие и арест. Никак не е пример за младите хора у нас. Дори грандиозният ѝ глас и успех не успяха да скрият, че е преживяла огнения ад на наркотиците и насилието. И от обичаната, тя се превърна в мразената. После Жана се оттегли за две години от музиката. Не по нейно желание.

„Прекалено ми дойде всичко това, свързано с известността, с нападките. Това ме накара да се чувствам самотна и исках да наказвам себе си. Не мисля, че артистът наказа мен. По-скоро мисля, че аз самата като човек се опитах да накажа артиста Жана“, сподели тя.

„Хората не знаят колко боли да бъдеш на моето място. И да бъдеш на мястото на всеки един друг артист, който е бил нападан по този начин и осъждан. Покрай болката, може би, съм научила много неща. Защото тогава осъзнаваш какво ти не трябва да бъдеш за другите“, казва още Жана.

Много хора, обясни тя, са имали интерес да я изкарат „лошото момиче“. „Това да бъдеш бунтар в нашите среди не е добре прието. Ти си един продукт и той трябва да работи по механизъм. Аз не живея така. Когато излезеш от рамката, вече не си добре дошъл“, категорична е тя.

„Наркотиците за мен станаха повече от приятели. Намирах отдушник. Когато ми беше забранено да пея, душата ми крещеше. Забранено ми беше, защото така трябваше. Защото такъв беше договорът. А и защото хората обичат да нараняват“, разкри тя пред Нова тв.

„Наркотиците не заместваха нищо. Те само унищожаваха. По онова време не можех да го разбера. Няма да позволя повече да ми се случат такива гадни емоционални събития. За това време разбрах, че нямаш право да убиваш себе си заради грешките на други хора“, обяснява певицата.

Най-лошото за нея било това, че са я игнорирали, че е нямала право да пее. „Да те обиждат по улиците, да ти скачат на бой. Имала съм такива моменти. Това се приема разрушително. Най-гадното е, че самият ти не знаеш какво да направиш, защото си сам“, заяви тя.

„Наркотиците са зад гърба ми, но никога не казвай никога“ – заключи Жана, която явно сама не иска да си помогне и да се избави от порока си.

Previous post Алекс и Дани се издадоха, заминаха заедно на почивка
Next post Алекса и Елица похарчиха печалбата, направиха си огромен подарък